Ostalo > Razne offtopic teme :)

Procijena cijene mog skutera

<< < (2/4) > >>

Tomi_ZG:
10 hiljada ćeš dobit nikad,isto ko i hrpa drugih brijača s njuškala,pa to je 9 godina star skuter i pola cijene novog ti neće nitko dat,noviji skuteri pia grupacije(runner,nrg,sr) se jedva prodaju za 7000kn,ubiti vidit ćeš sam,bit će na njuškalu do 2025.

A ovo s uljem za 130kn si samo bacio pare i štetio skuteru više nego mu radio dobro(neću objašnjavat ima 800 tema zakaj)

--- Citat: steeef - 25 Siječanj, 2017, 00:58:46 ---ne pise ni kakv je to novi klip i cilindar stavljen ni zbog cega..pa to opet povlaci pitanje ko i kak je napravil generalku itd itd..

--- Kraj citata ---
On je mjenjao klip i cilindar a vozi ful sint. od 130kn,a ja vozim na đubretarskom kaufland ulju od 40kn litra,klip i cilindar mi imaju 51 000km,a karike 35 000km,zanimljivo  ;D

Corector:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Siječanj, 2017, 08:39:11 ---On je mjenjao klip i cilindar a vozi ful sint. od 130kn,a ja vozim na đubretarskom kaufland ulju od 40kn litra,klip i cilindar mi imaju 51 000km,a karike 35 000km,zanimljivo  ;D

--- Kraj citata ---

overkill :toothy12:

PS
prodaj svog runnera za 12 hiljada, bijelih nema bas mnogo, ne budi lud  :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Siječanj, 2017, 08:39:11 ---
--- Citat: steeef - 25 Siječanj, 2017, 00:58:46 ---ne pise ni kakv je to novi klip i cilindar stavljen ni zbog cega..pa to opet povlaci pitanje ko i kak je napravil generalku itd itd..

--- Kraj citata ---
On je mjenjao klip i cilindar a vozi ful sint. od 130kn,a ja vozim na đubretarskom kaufland ulju od 40kn litra,klip i cilindar mi imaju 51 000km,a karike 35 000km,zanimljivo  ;D

--- Kraj citata ---

zaklo ga do neprepoznatljivosti u roku 17 hiljada na full sintetici  :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Ma ak dobije 6500-7000 nek bude sretan,jbg samo kaj se ljudi ne mire da im tak star skuter ne vrijedi cifru koju su složili u svojoj glavi,a najjači su oni koji se još i uvrijede na to,moj runner je isto godište al ubi me dal bi dobio 3500-4000 za njega,sumnjam

steeef:
da nije smesno bilo bi strasno..jis ako je gore rms cilindar i klip,onda ne vredi skoro nist  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju