Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Skuter meet Slavonija 2017
x250:
Pa nekako su planovi još daleko i u magli ali evo ovako neke kraće vožnje preko vikenda po lijepoj našoj bi išao...u Slavoniju me stalno zovu pa nikako da zatopli da se krene. Imam u planu do mog rodnog Vukovara pa malo do Osijeka do frenda, pa na biker fest u Brod 12.05.2017. kod drugog frenda, zato i pitam za ovaj meet koji se kao spominje a sve nešto zamotano u celofan i ništa se ne zna a kao sve se zna...
ivan salinovic sr sale:
evo idući vikend bilo koji dan znači od 28-30 dogovarajte koji dan vam paše i lokacija,pa da napokon i otvorimo tu sezonu kako spada,jer ovaj viikend je užasan što se vremena tiče
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: x250 - 19 Travanj, 2017, 22:48:06 ---Pa nekako su planovi još daleko i u magli ali evo ovako neke kraće vožnje preko vikenda po lijepoj našoj bi išao...u Slavoniju me stalno zovu pa nikako da zatopli da se krene. Imam u planu do mog rodnog Vukovara pa malo do Osijeka do frenda, pa na biker fest u Brod 12.05.2017. kod drugog frenda, zato i pitam za ovaj meet koji se kao spominje a sve nešto zamotano u celofan i ništa se ne zna a kao sve se zna...
--- Kraj citata ---
ti kad zatopli spakiraj se i dolazi,pa ima nas da obiđemo,od Osijeka,mojih Vinkovaca,Vukovara i Iloka svako mjesto
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: IgorSb - 09 Travanj, 2017, 16:11:58 ---
--- Citat: Corector - 11 Ožujak, 2017, 17:49:18 ---Ako nabavim Slavonsku mapu smjese onda svakako dolazim. :glasses9: Jer jedva sam nabavio Karlovacku, Licko-senjsku i Primorsko-goransku kad sam tripovo na more.
--- Kraj citata ---
si probao s Here we go?
Ps ak nekad netko bude za pivkana u Sb nak javi
--- Kraj citata ---
Ajmo za vikend na pola puta da se nađemo pa za Osijek
ivan salinovic sr sale:
Slavonski Brod 12.5 odgovara li kome
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju