Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Skuter meet Slavonija 2017
ljubo46:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 20 Siječanj, 2017, 21:33:14 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Siječanj, 2017, 21:22:04 ---uf ja bi volio doci ali malo mi daleko, imam u jednom smjeru 4h voznje :sad1:
--- Kraj citata ---
doču ja caddyem utovarimo skuter i dovezemo te pa ostaneš kod mene za vikend,sve za zabavu
--- Kraj citata ---
ma ne, tako nije fora..ajde treba se vozit, krenem ujutro rano pa kad dodem :laughing7:
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: ljubo46 - 21 Siječanj, 2017, 08:22:53 ---
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 20 Siječanj, 2017, 21:33:14 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Siječanj, 2017, 21:22:04 ---uf ja bi volio doci ali malo mi daleko, imam u jednom smjeru 4h voznje :sad1:
--- Kraj citata ---
doču ja caddyem utovarimo skuter i dovezemo te pa ostaneš kod mene za vikend,sve za zabavu
--- Kraj citata ---
ma ne, tako nije fora..ajde treba se vozit, krenem ujutro rano pa kad dodem :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma dan prije kreneš,taman imaš turneju
ljubo46:
ili tako da :icon_thumright: samo da se vrijeme dobro uhvati jer je proljece uvijek jako kisno
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: ljubo46 - 21 Siječanj, 2017, 09:18:15 ---ili tako da :icon_thumright: samo da se vrijeme dobro uhvati jer je proljece uvijek jako kisno
--- Kraj citata ---
imamo još do toga,zato čemo planirat najbolji dan tako da svi dođu sretno i sigurno
Tomi_ZG:
A teško tebi Ljubo s tom mašinom,ja bi s tim i na kraj svijeta,to do VK je luk i voda za doć ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju