Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Skuter meet Slavonija 2017
ivan salinovic sr sale:
Nađemo se pa za Vukovar :headbang:
x250:
Ajd da se uključim...evo i ja sam zainteresiran, pogotovo kad je slavonija u pitanju...ja sam tek za nešto tako iza uskrsa kad se asfalt dovoljno ugrije jer ovo sve prije nije pametno, dan dva lijepog vremena uz hrpu hladnoće i kise nije pametno za neka duža putovanja, pogotovo za ekipu koja dolazi iz nekih daljih mjesta. A vidim bilo bi ih...
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: x250 - 07 Veljača, 2017, 07:18:33 ---Ajd da se uključim...evo i ja sam zainteresiran, pogotovo kad je slavonija u pitanju...ja sam tek za nešto tako iza uskrsa kad se asfalt dovoljno ugrije jer ovo sve prije nije pametno, dan dva lijepog vremena uz hrpu hladnoće i kise nije pametno za neka duža putovanja, pogotovo za ekipu koja dolazi iz nekih daljih mjesta. A vidim bilo bi ih...
--- Kraj citata ---
Može al pod jednim uvjetom da mi prodaš Gp800,tražim dugo dobar ali slaba je ponuda
Pa super bilo bi super da nas je što više i svi prijedlozi su dobrodošli
ivan salinovic sr sale:
I šalio sam se za uvjet hehe al zapao mi za oko gp800 sad imam koga i pitati više o njemu
x250:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 07 Veljača, 2017, 08:35:56 ---I šalio sam se za uvjet hehe al zapao mi za oko gp800 sad imam koga i pitati više o njemu
--- Kraj citata ---
Hehe, znaš kako kažu...svaka roba ima svoga kupca...planiram sad za vikend malo šarafiti po prometalu. Jedva čekam toplije vrijeme a i da se netko još javi pa da dogovorimo neku vožnju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju