Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 Sport Pro MKII - Iskustva

<< < (2/4) > >>

runner22:
evo da potvrdim diteka,ja sam cijelu motorijadu(nekih 90km + paljenje gume itd) na aeroxu sa sport pro odvozio jer je propisala brtva i neznam sta jos,sutra dan skinio cilindar jos bolji nego je bio :D nigdje nikakve tockice nije bilo nit ista,tako da mu je to veliki +

ja sam imo sport pro auspuh,ajmo rec da je bio oke al moglo je mozda malo bolje,21 karb takoder sam imo ali je cisto bezpotreban,tako 19,neki variomat i linearna i to bi trebalo bit to

alentje:
Dosta sam uvjeren. Samo me jos zanima kako ce to ici u kombimaciji sa pro replicom + 19 phbg + multivar i ostale sitnice?? Neko slican setup? Ne zanima me maksimalna brzina posto je svakako getriba njegova kratka, zanima me startnost, hoce li biti pptrebno stelujuce kvacilo?

deni-scott:

--- Citat: alentje - 13 Siječanj, 2017, 02:17:38 ---Dosta sam uvjeren. Samo me jos zanima kako ce to ici u kombimaciji sa pro replicom + 19 phbg + multivar i ostale sitnice?? Neko slican setup? Ne zanima me maksimalna brzina posto je svakako getriba njegova kratka, zanima me startnost, hoce li biti pptrebno stelujuce kvacilo?

--- Kraj citata ---
pošto je midrace bilo bi pozeljno!!!

alentje:
Da ne otvaram novu temu, znaci imam ponudu polovan mhr replica auspuh. Zanima me kako se on ponasa, na kojim obrtajima je rezonanca, sa kojim se auspusima poredi itdd. Posto nemogu skoro nista o njemu naci..

Grale:
Tipa Yasuni R, malo jači od obične base klase, al ništa posebno. Za s6 preslab.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju