Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 Sport Pro MKII - Iskustva

(1/4) > >>

alentje:
Pozz,

Dakle pežo je otisao i uzeo sam roxa pa sam se mnogo predomisljao o gusu (malossi sport, s6 streetrace) i aluminijumu (s6 sport pro mkii). Malossi sport sam vec imao i htjeo bi nesto zivahnije ali da ne utice mnogo na trajnost. Gledao sam sport pro mkii i neki govore da to traje kratko dok neki govore da je isto kao o svaki base. Naravno uzeo bi za 12mm bolcnom, sportskom radilicom novi lezajevi, onaj siri iglicasti klipa sto ide, 19mm karb i nesto ne prejak auspuh, vjerovatno stage 6 pro replicu.

Sada me zanima necije misljenje ili iskustvo, koliko bi to km moglo preci ne previse divljanjem. Naravno dobro postelovano kako karb tako i prenos.

Hvala

ditek:
Na pro replici prelazi kilometrazu ko base.. evo ja sam svog na c16 i na pinascu vozio tj vozim i nakon +4000km je sve ko novo, klip cilindar karika (zazor 0.3).. slobodno stavi sport pro kvaliteta je vrhunska, a kad dosadi samo puknes jaci auspuh i onda kida

Tomi_ZG:
Koliko će trajat ne zna ni vidoviti Milan,može 10km,a može i 10 hiljada,ko slaže takav setup ne pita za trajnost

Jbg i dr evo traje dugo,a meni je trajao 90km koliko je trebalo djubretarskom igličastom da se raspukne po pola

Taj S6 ide dosta dobro,samo ciljaj na jači spuh od pro replice

--- Citat: ditek - 12 Siječanj, 2017, 15:03:57 ---Na pro replici prelazi kilometrazu ko base..

--- Kraj citata ---
Mislim da si malčice pretjerao  ;D

alentje:
Znaci samo sport pro  :toothy9: . Vidjecemo jos komentara a vec sam skoro skroz sa sport pro.

ditek:

--- Citat: Tomi_ZG - 12 Siječanj, 2017, 15:08:12 ---
--- Citat: ditek - 12 Siječanj, 2017, 15:03:57 ---Na pro replici prelazi kilometrazu ko base..

--- Kraj citata ---
Mislim da si malčice pretjerao  ;D

--- Kraj citata ---
Kaje najbolje nisam majkemi.. vozio se svakak i rastelan prvih tjedana, ganjo se posteno, jedna voznja bez vodene i kuhanje 3-4 puta a na njemu ni traga.. sve na onom kaufland ulju koje "nevalja".. jedino kaj ga moze sahranit je igličasti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju