Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (194/268) > >>

SF2 Freak:
No shit Sherlock , zaskrolaj si gore  i vidi moj dijagram stanja ubrzanja.  :icon_thumright:

kos7:
13% produljenja ti isto igra super nis se nemoj bojat da je i 15%

jedini problem bi ti bio da nemas kuMpluMg i zvono adekvatno za odradit posao, a ti taj prblem nemas tak da to produljenje igra bez problema

SF2 Freak:
Izracunaj si , kada osijetis dizanje okretaja ? Recimo na 110 , sa produljenjem 10% to osijetis na 121kmh.
Ako sada skuter na 110 pocne razvrtavati , uzeo bih getribu da pocne tek na 125-130. Nikada neznas na kakvu nizbrdicu naletis pa ispiris gremline. :happy6:

dario007:
Bas tu negdje oko 110 i krene s dizanjem okretaja,moram upaliti gps,pa tocno popratiti.

Ovakva je situacija:primari-13% polini,17%stage6 i malossi 21%. Sve ostalo kaj sam gledao je od 27% na vise...

Najzanimljiviji mi je ovaj polini 13% sto zbog kvalitete,sto zbog toga sto mi se bas on cini idealan da ne ide u prevrtavanje,a najmanje gubim na startu.

Kaj vi kazete?

Kos,tvoj burke je imao malossi 21% ak se ne varam,kak se njemu pokazalo u odnosu na serijsku getribu?

kos7:
bio je 21, i poslje neki manji sad koji fakat nez...

u odnosu na serijsku getribu bolje drzi okretaje, poslje puno manje trese, tak da nemaj straha star nebus nis igubil, cak ce vjerojatno bit efekt da ces moc bolje spucat gas i ispalit se s mjesta bez da te tolko baca na zadnji pa na startu zapravo nis ne gubis vec samo nemas straha da bus zavrsil na leđima... to sam dostao ekipe misli da je start slabiji zato kaj ne baca na zadnji jbg mora selo vidit da im je skuter divlji..

jos bu ti se getriba glasala ko da imas supercharger gore  :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju