Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (130/268) > >>

dario007:
Sinoc sam se odlucio isprobati karb i da sve ne bude pjesma nisam mogao upaliti skuter,cok,bez coka,ma nista.Iskre sam imao,goriva izgleda nisam.Spricom sam mu kroz otvor svjecice dao pobudu benzinom i upalio je.Radio na 8 soma i odletio s nogare,srecom snasao sam se pa nije pao.
Nakon nekoliko pobuda benzinom,pucanja na auspuh zakljucio da nesto nevalja.
Skinuo karb,prokuhao ga u vodi,octu i sodi i sve dobro ispuhao kompresorom.Ostavio sam ga u nitru cijelu noc pa sam sastavljanje ostavio za danas.

Evo ga pali i radi ko beba,snaga je porasla okretaji su veci za nekih 200rpm sa istim postavkama.Izlazne brzine su porasle 5-7km/h po satu i ide ko sotona.Jos uvijek me iznenaduje kako ide serijska replica.Nikad na ovom mjernom mjestu nisam imao 122km/h izlaz po satu.Sport se u najboljim danima kretao uglavnom oko 115km/h :notworthy:

Moram kupiti set dihtunga za phbg jer pusta na casici a ni ravnanje poklopca nije puno pomoglo.

Ako uhvatim vremena snimit cu opet video da se vidi kako replica grabi :D

Tomi_ZG:
Šteta kaj nemaš nekaj jače za nataknut gore makar za probu,pošto sad imaš popratnih stvari da to izgura,kakav due ili tpr,vjerujem da i ovo trga al onda bi vidio kaj znači kolje&ubija,na semaforu bi isprskao široki spektar vozila

dario007:
Pa nesto se neckam da ti budem iskren.Sport pro nebi jer je sitna dobit naspram ovoga a racing mk2 mi djeluje prejak za ove moje komponente a nebi htio da se sve rasipa.Idealno bi bilo nesto izmedju toga a ne vidim sta...

Jos sam u dilemi,slagati replicu na jednu kariku sa malom obradom timinga i komplet obradom glave ili piknuti racinga pa sta mu bog da...

Tomi_ZG:
Uzmi neki due u zamorče stanju za ovak sa strane pa ga osposobi,da se brusit,a zna ih bit po 200kn,normalno ove cilindre si ostavi doma

Corector:
Covjece ovog ima samo kod nas. Kad se pomjesaju morski gorski i kontinentalni zrak smesa postaje extremno eksplozivna sto god budzili.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju