Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (128/268) > >>

nrgmc2-tuning:
Sa 1 karikom je losiji, klip je lose, širi se i ljepi po pregradi i unistava cilindar.
Airsal racing t6 sa 2 karike odlican jak i potencijala ima pregršt  :icon_thumright:

dacerovs:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 13 Studeni, 2017, 14:49:06 ---Sa 1 karikom je losiji, klip je lose, širi se i ljepi po pregradi i unistava cilindar.
Airsal racing t6 sa 2 karike odlican jak i potencijala ima pregršt  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Heheh taj Airsal sa klipom 2 karike je 80e na SA!
Imas kakvih iskustva sa Metrakit SP3 kitom?

Sent from my iPhone using Tapatalk

nrgmc2-tuning:

--- Citat: dacerovs - 13 Studeni, 2017, 14:52:19 ---
--- Citat: nrgmc2-tuning - 13 Studeni, 2017, 14:49:06 ---Sa 1 karikom je losiji, klip je lose, širi se i ljepi po pregradi i unistava cilindar.

--- Kraj citata ---

Metrakit je vrhunski kit sp3 , nicasil je odlican i obrada je zakon. Sp model je slabiji od modela Pro Race.

--- Kraj citata ---

dario007:
Kaj nije sa starim t6 bio problem radi neobradjene pregrade na ispuhu u minus i da je zato lijepio klipove?

dacerovs:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 13 Studeni, 2017, 14:56:17 ---
--- Citat: dacerovs - 13 Studeni, 2017, 14:52:19 ---

--- Kraj citata ---

Metrakit je vrhunski kit sp3 , nicasil je odlican i obrada je zakon. Sp model je slabiji od modela Pro Race.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Mislim da si mi sad suzio izbor hehe.
Na kraju bi trebao past Metrakit SP3.

Dario, zaspamao sam ti temu totalno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju