Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Corector:
Bas cudno da replica tako ide naspram kopanog sporta. I ja sam imao sporta mnogo desetina tkm pa iza toga replicu, doduse na minarelliju uz drukciji setup, razlika je bila minimalna s yasuni r auspuhom. Imao sam 17.5 karb i mjenjao sam glavne dizne, igle i promjer airboxa,uglavnom skolski i prelazio sam po 10tkm kada bi mi obicno pucale karike. Jednom prilikom sam ga drzao 55km bez pustanja gasa (autoput zalegnut). Dobio sam pola sekunde do 80kmh na satu s replicom ako se dobro sjecam.
Ali poznato je da replica ima potencijal kad se zavrti posteno.
Oko 10 sekundi mu je trebalo za 80kmh gpsa sa sportom i drzao je piaggio replice
dario007:
Zaboravih i spomenuti da se radi o Motoforce klipu na onoj usporedbi.:headbang:
Stvarno ide replica nije placebo,jer su mi izlazne brzine na mojim mjernim mjestima 5km/h po satu vislje a nit sam stelao nesto posebno nit se igrao setupom.Ubacen je samo ljubicasti umjesto zelenog federa s tcom i olaksane 5.3 role koje nemam pojma koliko su teske.Danas sam i start podesio sajbicom,na kraju se nasao na 0.5mm i baca na ledja ako nisam nagnut na volan.Remen ide 2mm vislje nego sa sportom,znaci da je i vise snage.Danas me bus zeznuo pa nisam vidio krajnju ali ide 110+gps-a opusteno.
Corector-Tamo na mom satu je 100-82gps-a,sad koliko bi ispalo od same nule nemam pojma...
Jukii™:
svaka cast, fin skuter, btw ovo gore video tvoj skuter correctore?
Corector:
Svaka cast, ubio si brasno u turpiji sa stokarom od mhr replice. Steta samo sto nemas jos laksi skuter kad vec juris performanse.
TopPerfomance4:
Nikad nije kasno uzet zipa i presložit na njega :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju