Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Nisam nigdje ni spominjao c3 i c4 toleranciju.Jednostavno kod pravilne ugradnje i kad se lezajevi otkoce mora postojati sitan luft.
Ja sam svoje ugradio bez upotrebe cekica,samo sam kvrcnuo nakon sto sam stegnuo blokove da se lezajevi otkoce.Postoji sitan luft bez semeringa i radilica se kad ju okrenem prstima zavrti 13-15 krugova.
Ko ne vjeruje nek ode u ducan i novi novcati lager u vrecici nek cima pa ce vidjeti da ima lufta.
Ako luft postoji na topli motor onda je to zabrinjavajuce...
robyakarider:
pa normalno da imaju lufta, ne znam sta se svi cude ko pura dreku ;D
kad sam ja prvi put vidio c4 lezaj sam mislio da su mi uvalili neko smece koliko to lufta ima
dario007:
Da malo i napisem sto je radjeno.
Blokovi oprani dimerom,evo salon stanja:
Nakon unistenog semeringa vodene radi manjka alata i brzopletosti kupljen je drugi i prema starome napravljen alat za upucavanje.Islo je pritiskom dlanom i blago kuckanje na mjeru.
Lezajevi vodene su stavljeni na osovinu sa zegerima i isli u skrinju k radilici.
Oni su isto stavljeni rukom toplo hladno metodom.
Dovedeno na mjeru,stegnut impeler i sklopljeni prazni blokovi radi provjere dali gdje zapinje.Sve je bilo okej.
Pripremio si potreban alat,diht masu,gumeni cekic,malo duze serafe i sve sto jos ide da ne nabrajam.
Induatrijskim fenom grijao veliki blok a mali stavio u pecnicu na 150 stupnjeva.
Nakon 20min namazao diht masu i jos malo dogrijao.
Otrcao po radilicu u skrinju i nacentrirao i stisnuo,sjelo je bez otpora.
Onda otisao po mali blok i njega nacentrirao i stisnuo,samo se culo klak :)
Izmjerio spijunima zazore,otkocio lezaje jednim odmjerenim udarcem do variomata i radilica se vrti ko putar.
Primjetan je mali luft na lagerima kako i treba biti.
Evo kako je to izgledalo odmah nakon ugradnje.
Sad sa semerinzima je luft jedva opipljiv ali ga ima malo.
Poslano sa tamagochija
SF2 Freak:
Samo se ti tijesi , skinem ti ja dekl na skuteru pa vidi kako treba biti.
Dax:
Je to je tako
Svi se mi zavaravamo!
Rasklopio 50 runnera sa 22000tk,lageri made i taiwan,da ne vjerujes nemaju lufta,ko novi,ostale stvari da ne pricamo,prirubnica,crijeva,frga,ma sta god pipnes,zivi shou
Ali motor i dalje vozi i vozit ce jer je cista serijala!
Velike su razlike u okretajima i postrosnji materijala i tako se smanjuje vijek svih dijelova
Nemozes vrtit isto na 11000 i 8000,nesto mora otic,samo je pitanje vremena
A sto se tice lagera i ja sam kupio ntn japan i imali su malo lufta koj se osjeti pod prstom,ali kad se ugradi skoro pa da nemaju nista,ali toleranciju imaju!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju