Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (74/268) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: dario007 - 23 Svibanj, 2017, 00:46:05 ---Ja vas molim da pisete na Hrvatskom,ne razumijem ove veverica,karadjordja spike...

Freak u pravu si,ti si tigar,vepar,zmaj za sve ovdje!

--- Kraj citata ---

Cuj njega, kaj se ljutis... Lageri nesmiju imati lufta i to je to... Ili su lageri za otpad ili si sj#bo u ugradnji nema druge. Jer piago lageri nemaju toleranciju tzv luft.

Tomi_ZG:

--- Citat: SF2 Freak - 23 Svibanj, 2017, 14:35:21 ---Jer piago lageri nemaju toleranciju tzv luft.

--- Kraj citata ---
Bitno da se "tamo" jedno 10X nakon kaj sam mu i ovdje i na pm to objasnio opet bulazni o C3/C4 šemi  :dontknow:

Dobro neki luft ima jer bi bio zacvikan inače,al se ne deklarira na taj način

SF2 Freak:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Svibanj, 2017, 14:44:18 ---
--- Citat: SF2 Freak - 23 Svibanj, 2017, 14:35:21 ---Jer piago lageri nemaju toleranciju tzv luft.

--- Kraj citata ---
Bitno da se "tamo" jedno 10X nakon kaj sam mu i ovdje i na pm to objasnio opet bulazni o C3/C4 šemi  :dontknow:

Dobro neki luft ima jer bi bio zacvikan inače,al se ne deklarira na taj način

--- Kraj citata ---
Tako je tolerancija postoji ali se ne navodi jer nemas ovak i onak mogucnosti odabira istog lezaja sa drugom tolerancijom.
Ma neka sve sklopi protuklo bude brzo ... Cak mislim da nazadovad , sa kvartovskog na dvorisni rejser.

zvonkec92:
Kaj to ne postoji za pijađa? ja kupio za svoju minu C4 lagere al ih nikad nisam stavio jer mi to ima nekak previše lufta, osjetno više nego c3

robyakarider:
nema tolerancije za birati za pijađo
pa c4 su taman, da se vrti lagano radilica  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju