Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Znas kako je rekao rus,sta je dobro se ne dira!
Zajebavam se,neka preporuka koju vodenu uzeti?Nisam jos nikad narucivao pa mi nije poznato koje komponente valjaju?
ditek:
Rms set vodene i corteco semering je prava kombinacija.. tako sam ja stavljo nek i drugi kazu iskustva.. i ostavi piaggio impeler ako je zdrav
meni je kod prve zamjene vodene nakon 1000km semering pojeo osovinu (urezo se u osovinu) i propišala je.. drugi put sve isto slozim i onda je trajalo dok nisam prodo motor :dontknow:
dario007:
nemam orginalnog impelera,vec je netko prije mene mijenjao,gore je onaj plastičaner od rms-a valjda...
Tomi_ZG:
--- Citat: Fast Nrg - 16 Svibanj, 2017, 12:08:02 ---Po meni je glupost se isciganit za 120kn za vodenu i cortecov semering sad slozis sve kak se spada i nediras nista a ovako kad ces grijat blokove lako moguce da ce ti stari semering bit lagano propaljen
--- Kraj citata ---
Točno to,dok su blokovi po pola zamjena vodene je pjesma i moraš bit lud da je onda ne zamijeniš,a kad propiša dok je mašina sklopljena,e to već ne zna svatko složit,a ak sjebe propeler može opet otvarat blokove zbog vodene i proklinjat svece zakaj se ne sluša pametne ljude
Fast Nrg:
Uvjek sam uzimo rmsov set 2 put sam stavljo org impeler jedanput ovaj rmsov i sve je pet bilo samo sam uzimo cortceov plavi smering s duplom usnom i zasad nikad problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju