Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
zvonkec92:
--- Citat: dario007 - 28 Travanj, 2017, 22:22:07 ---
Kuplung izgleda klizi na krajnjoj i imam sajbice pa rano krene u prevrtavanje.
--- Kraj citata ---
Jel ja to kivo vidim ili si ti to stvarno napiso? Kak je to moguće?
dario007:
Ne vidis krivo,lovi jako malom povrsinom po rubu zvona.
Nista cudno nije da se kuplung krene sklapati na krajnjoj,vise puta sam imao tu situaciju.Probat cu to rijesiti povecanjem povrsine nalijeganja ili vratiti orginalni kuplung sa tvrdim federima.
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 28 Travanj, 2017, 22:52:42 ---Nista cudno nije da se kuplung krene sklapati na krajnjoj
--- Kraj citata ---
Nije da te sprdam al čovječe daj se nemoj brukat,ovo je dobronamjeran savjet,vidim da si potkovan jer si ga stvarno doveo pod konac i super ide,al ova izjava ti nije trebala
Još jednom tebi i ostalima,to nije kuplung ko na autu,ovdje je feder taj koji radi kontru lamelama,a centrifuga je ta koja spaja lamele i zvono,da je ne znam kakva mala površina,kad skuter krene to je to,pogotovo je nemoguće da proklizava na krajnjoj jer to je takva sila da drži ko zavareno,pogotovo dok je prijenos u krajnjem omjeru,a to je kod tebe preko 30 000 okretaja zvona u minuti,to je tolika brutalna centrifugalna sila da nema ni teoretske šanse da proklizava
dacerovs:
--- Citat: zvonkec92 - 28 Travanj, 2017, 22:48:07 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Moguce je, ja sam imao problema sa tim kuplungom, pogledaj u mojoj temi pa ces vidit kako mi je kuplung ukrao 7gps na krajnjoj.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
--- Citat: dacerovs - 28 Travanj, 2017, 23:10:01 ---
--- Citat: zvonkec92 - 28 Travanj, 2017, 22:48:07 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Moguce je, ja sam imao problema sa tim kuplungom, pogledaj u mojoj temi pa ces vidit kako mi je kuplung ukrao 7gps na krajnjoj.
--- Kraj citata ---
Nemoguće,kuplung na skuteru ne može krast krajnju da se na obrve postaviš,negdje drugdje je problem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju