Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (257/268) > >>

nrgmc2-tuning:
Koristili samo najbolja ulja tipa motul 800 racing, motul grand prix karting, Silkolene Pro 2 i slične full sintetike, motul 710 je ok ali ne ko motul 800 ili grand prix  :icon_thumright: 

Trpaj slobodno 3-4% , cuvaš sve lagere i klipnjaču ...

Corector:
Olaksaj skuter, pa olaksaj sebe. Ima da malo duze potraje kad ga cepas, sto vise skines, duze ce i durati :icon_thumright:

Pehovi su uvijek tu, na zalost, eksponencijano se javljaju s povecanjem opterecenja i stresiranja materijala. Ili ga vozi s manje gasa pa ce duze trajati.

Dobro tebi to i dura, prije je midrejs isao na voznju oko Zagreba, pa bi ga slepali doma  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 18 Svibanj, 2018, 20:54:21 --- Trpaj slobodno 3-4%

--- Kraj citata ---

2% dobre sintetkike je dovoljno, rekao bi idealno. Ajde, nek bude 2,5%, nebu radilo probleme osim malo u novcaniku. Al preko stvarno nema koristi. Zapravo moze biti vise stete.
Ak je neko srednje ulje (srednje u smislu da je losije od onog najboljeg,recimo, neka konzumerska polusintetika), onda 3% max. Sve preko ak bi bilo problema - nije do ulja. Ulje se nebi trebalo koristit kao alibi za druge nedostatke.

Podsjetilo me na nesto kod motora: ljudi stavljanjem amortizera volana pokusavaju "porkpat" nedostatke u ispravnosti lagera volana, cak i krivo potrosene gume. Ne, prvo rijesit kvar, a amortizeru volana prepustit posao za koji je namijenjen (ako uopce treba, al to ovisi o vozacu i njegovom stilu voznje vise nego o motoru)

dacerovs:
Raspirio sam Energiju

170 po satu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tomi_ZG:
Ti si moj čovjek

Sad ja moram 180  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju