Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (225/268) > >>

dacerovs:
Drzi ga moj Rajner do 80-85gps, u startu skocio od njega uz redovno odizanje prednjeg kotaca i onda je na nekih 40gps uz mene i tu lagano pocinje prelazit i kod zadnjeg kotaca mu se drzim do 80-85gps i onda krene odlazit , al mene zezaju plastike koje nemam montirane pa mi kolje aerodinamiku.
Sve u svemu iznenadujuce ali racing je racing, ide to ikad nije ni nastelano kako bog zapovjeda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Malo sam raspirio gremline!

Skuter je poludio od kad je manja dizna gore.Sa jucerasnjih 11800 je danas vrtio 12700 sa istim setupom prijenosa.Kasnije ugrijan 12200,sto je vec prevrtavanje.
Sa takvim prevrtavanjem postignuta ova krajnja...

Sad idem jos dole s diznom,cim on na toplo ide losije prebogato je to!

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:
Bome si ih raspirio za Oskara,to je jedno 180 po satu,raspast će ti se sat  ;D

Trebamo se skupit jedan dan tam na ravnici u polju kod Daxa pa svi redom raspirivat

dario007:
Ma taj sat pokazuje kak se njemu oce,kolko sam uspio vidit oko 165 je pokazivao :dontknow:

3alfa3:
Najcesce ce najbolje ic kad je smjesa mrvicu presiromasna. Ako smanjivanjem dizne osjetis negativan efekt, to znaci i da je dizna koju si imao prije te zapravo malo premala (recimo da isprobavas sa diznama ne vecim od 5 brojeva razlike)

Ako ti je na primjer 100 ok, 95 osjetis da je premala, onda bi ti za zdravlje mashine trebala 103-105. Da, mozda pinkicu izmjeris da su performanse losije, ali.....

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju