Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (206/268) > >>

dario007:
Kad mi nije dao vrag mira,morao sam se ja vozit sa zdrkanim multivarom.Ja ne vidim drugi razlog za ovo kaj se desilo osim multivara.Tako da bi vibracije ubile i poliamid i metal i nakovanj na tim okretajima.Jedina razlika je sto poliamid ne napravi stetu a metal napravi.Ja sam tu super prosao sto se tog dijela tice.
Da sam nabijao cekicem lezaje nebi se cudio ovome,vidio je dacerovs kojom metodom i pedantnoscu su lezaji ugradivani.Znaci ostaje opcija tvornicke greske,sto cisto sumnjam jer kako nije vrisnuo onaj do magneta i kako se to desilo nakon 3-4 soma km,a ne odmah ako je bilo greske?

Evo majke mi ne znam sta sljedece ugradit,radilicu stavljam drugu,koju sam imao u planu stavljat u druge blokove.Samo mi je ovo sad promijenilo planove...

aprilija top:
ha dobro vi znate ipak ste vozili teemove i evolutione po cesti svaki dan  :icon_thumright:

nrgmc2-tuning:
Zbog ovakvih forumskih brija bolje da se ne uključujem u teme više... nema smisla i razloga. Talijani na trkama Polini/Malossi/Stage6 CUP 70-100cc 25-30konja zipovi koriste poliamyd a jedino hrvati glume sa NTN željeznim kavezom  :laughing6:

Ja sam ti rekao SKF POLIAMYD i amen. da bude bolje podmazivanje kupis tokarene lagere stage6rt ili mhr team druge nema. Hoćeš jako i pouzdano onda ovo što sam ti rekao.

nrgmc2-tuning:

--- Citat: aprilija top - 11 Veljača, 2018, 17:08:57 ---ha dobro vi znate ipak ste vozili teemove i evolutione po cesti svaki dan  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Bravo  :icon_thumright:

ditek:
I opet LoL
vidim da ti tvoji TEEMovi i eWe jos uvjek voze  :notworthy: zato vozimo racinge i kopane sport pro-ove  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju