Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (205/268) > >>

dacerovs:
Eto ti na NTN, NTN samo on i nista drugo, sad jos vise nigdje nema Japanezera za nabavit.
Zato sam ja uzeo Koyo Japan umjesto NtN taiwan.
Samo sta se tog tice mi je pia masina digla zivac. Pa za minarellija imas izbor kakav hoces.

Ma uzmi Koyu, ima isto 10 kuglica kao i NTN Japan i trebo bi bit kao i on.
Ili poliamid, pa da i to probas hahaha.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Ja bih opet uzeo Ntn, makar niti s Koyom nemres pogrijesiti. Nije lezaj krivac, desava se pod utjecajem extremnih okolnosti. Imas jebene srece s "havarijama"

aprilija top:
pod broj 1 stavlja se poliamid na masinu koja se visoko vrti bas iz ovog razloga metalni kavez na 12+ rpm daj me nemoj zezat da to jos negdje nisi procito ???? nvz mladi ste jos naucili bute

ditek:
LoL
covjeku se sasuo kavez jer je ta strana bila van balansa i amen.. nikakvi poliamidi nisu obavezni niti imaju veze sa tim oće se sasut il ne. Jedino kad se metalni saspe moze unistit termogrupu.
Ja idalje na zipu imam metalni kavez i od prvog dana su na 12000 okretaja . I opet cu stavit metalni kavez..

Dario pomalo samo, imas sad priliku sredit oko blokova kaj treba  :icon_thumright:

dacerovs:

--- Citat: ditek - 11 Veljača, 2018, 15:21:19 ---LoL
covjeku se sasuo kavez jer je ta strana bila van balansa i amen.. nikakvi poliamidi nisu obavezni niti imaju veze sa tim oće se sasut il ne. Jedino kad se metalni saspe moze unistit termogrupu.
Ja idalje na zipu imam metalni kavez i od prvog dana su na 12000 okretaja . I opet cu stavit metalni kavez..

Dario pomalo samo, imas sad priliku sredit oko blokova kaj treba  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Tocno da cu tebe spomenut hahah al evo, javio se napokon.
Btw hvala ti puno na airboxu!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju