Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh za serijalu minarelli
Tomi_ZG:
Di si to iskopao ne proizvodi se preko 10 godina,poznavajući sip vj. je netočno to kaj piše
Kakav god mu je prijenos on hoće da jače vuče uz brdo,ima zx koji sam po sebi ima dobar powerband i vuče iz niskih i s nikakvim drugim spuhom na 50ki neće dobit više momenta,kak sam reko jedino 70 nema druge
RunnerSukosan:
Znam i ja da se ne proizvodi al navodno ih ima, nisan ulazija u detalje.
Patr1k747:
Pa recimo u neki nagliji brijeg , gdje nemam zalet ne mogu izaci ili mogu s ono 5 km/h . To eventualno da je bolje . Znaci da ima vise snage na nizim okretajima . Znam da sa serijskin auspuhom u takvim situacijama ide najbolje , ali onda opet nema krajne tolko .
SF2 Freak:
Pa uzmi Sito bacvicu. Ali ovo sto pises meni zvuci na kalsican minareli problem sa polutkama. Imas rupetinu u ubrzanju.
Patr1k747:
--- Citat: SF2 Freak - 09 Siječanj, 2017, 17:50:17 ---Pa uzmi Sito bacvicu. Ali ovo sto pises meni zvuci na kalsican minareli problem sa polutkama. Imas rupetinu u ubrzanju.
--- Kraj citata ---
na neki nacin tamo po satu 10-25 km/h. Velim dok je ravnica ili dok krecem nema rupe jer se razvrti i dobro ide , ali cim usporin ispod 25-30 pojavi se ta rupe iz koje mu treba na ravnici nekoliko sekundi da se uzvuce , a u brijeg moram stati i opet krenuti .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju