Ostalo > Razne offtopic teme :)
flyboard
ivano_007:
A sve ti je na internetu samo upiši "flyboard", "flyboard hose diameter"... Evo kad upišeš ovo drugo i kad uđeš na 2-3 prve stranice saznaš da imaš crijeva od 18 i 23m, cijena se kreće od 700-1000$ bez ikakvih nastavaka, promjer tih crijeva je 110mm (11cm), znači trebalo bi izmjerit ono vatrogasno, moguće da je ono čak i manjeg promjera. Kažem ti, u ovo trebaš uložit nešto i love, a prije toga treba iskustva i proračuna, glupo je ovako napamet radit ;D
steeef:
tokar na tome nema ništ za delat :icon_biggrin:
DR.aErOx:
--- Citat: steeef - 04 Siječanj, 2017, 22:03:07 ---tokar na tome nema ništ za delat :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ajde malo poblize pogledaj pa javi :D
Evo ovako saznao sam par malih informacija naime 4,5inch crijevo,16 do 18 bara treba biti pumpa :( to me muci neznam od cega to nabaviti !!
balki:
Morat ces uzet turbinu jet skija i motor koji ju moze ganjati da savlada sve otpore i da ostane dovoljno protoka i pritiska za letanje.
Ja bi reko odoka sigurno 50+ konja da ti treba.
Mislim da ti je opcija ili kupit mrtvi jet pa ga sredit ili kupit jet nogu za vanbrodski motor ako ti je motor dovoljno snazan (bilo prosle godine na sajmu nautike).
steeef:
na toj slici sa oglasa nist nije tokareno..il je glodano il je vareno il je pigano...a tokar ne radi niti jedno od tih stvari :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju