Tehnički kutak > Tehnička pitanja
x9 pločice diska
mate321:
prije nego što pokušam montirat ove pločice, desna vrsta pločica(na prvoj slici) je bila do sad na skuteru, da li će ova lijeva normalno sjest u kliješta? za njih je navedeno da odgovaraju x9 zapm2300, rupa je na istoj visini, jedino su lijeve pločice za nijansu šire i imaju malo veći ovaj dio ispod rupe,ako je neko imao iskustva,hvala
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
steeef:
pasu te plocice mada izgledaju drugacije,bitno je da su dimenzije iste tj da stanu u kljesta..
ugradjivale su se 2 vrste celjusti,brembo na ranijim modelima i hengtong kasnije..tak da po tome treba gledat
robyakarider:
a ima onaj limic protiv vibracija?
ako on stane
mate321:
--- Citat: steeef - 31 Prosinac, 2016, 09:06:48 ---pasu te plocice mada izgledaju drugacije,bitno je da su dimenzije iste tj da stanu u kljesta..
ugradjivale su se 2 vrste celjusti,brembo na ranijim modelima i hengtong kasnije..tak da po tome treba gledat
--- Kraj citata ---
ajde odlično, uzeo sam na akciju preko mstrgovine 3 pakovanja, tamo je navedeno da odgovaraju za x9 evo 250ccm, pa sam kontao da je isto i na x9 200, kad su došle vidio sam da su nešto drukčije, ove što su bile na skuteru su navedene da odgovaraju na x9 500.
mate321:
--- Citat: steeef - 31 Prosinac, 2016, 09:06:48 ---pasu te plocice mada izgledaju drugacije,bitno je da su dimenzije iste tj da stanu u kljesta..
--- Kraj citata ---
ipak pločice ne stanu u kliješta, 1.5 milimetra možda koliko su šire je dovoljno da ih ne mogu ugurat u kliješta, a čak i rupa je preuska za onu malu šipkicu koja drži pločice za kliješta, tako da sam bez veze kupio 3 para pločica sa kojima sad ne mogu ništa :redface:, pretpostavljam da se nemože napravit povrat ili zamjena sa ms trgovinom?? :'(,mada lijepo piše na pakovanju da su pločice za x9 kao i na web stranici, ako kome trebaju ove pločice na slikama 3 para za 160kuna, ja sam ih toliko platio, neka pošalje pm.......................... a ufff
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju