Ostalo > Razne offtopic teme :)

Uletila mi muha u displej

<< < (2/3) > >>

Corector:
Nemoj otvarati, samo ga zakreni pod 90°

Meni je usla u kmh od skutera prava muha, ali jos je bila mala. Non stop je trkala od 50-100kmh, nekoliko dana kad je zauvijek nestala. A gdje je usla nikad mi nece biti jasno :icon_scratch:

Tomi_ZG:
Ma zakretao sam to još prije al ko da se zalijepila,a trest baš nemreš pa da ispadne nekud van tog displeja jer ima to kila,jedino mi pada na pamet otvorit poklopac pa od iza puhnut kompresorom samo treba bit oprezan s time,možda bolje i ne dirat jer se ne radi o jeftinom uređaju da ne bi bilo

balki:
Nisam gledo dobro
Pa u CD plejerima se nema sta tolko grjat da bi trebali otvori za  hladjenje- sluze jedino da unutra cirkulira zrak s prasinom i kontaminira lece/prizme/ogledala sto je glavni uzrok problema kod istih...

Grale:
Uzmi letvicu tvrde hrastovine i rokni po displeju, sigurno će ispast ;D
A drugi put pametnije, tanki sloj diht mase oko displeja, jer ovo tvorničko ne valja  :icon_thumright:

Tomi_ZG:

--- Citat: balki - 24 Prosinac, 2016, 08:53:08 ---Nisam gledo dobro
Pa u CD plejerima se nema sta tolko grjat da bi trebali otvori za  hladjenje- sluze jedino da unutra cirkulira zrak s prasinom i kontaminira lece/prizme/ogledala sto je glavni uzrok problema kod istih...

--- Kraj citata ---
Da inače nema,al eto tu su stavili gornju ploču s rupama za hlađenje ko na pojačalu iz iste serije da bolje djubre zalazi unutra

--- Citat: Grale - 24 Prosinac, 2016, 09:15:00 ---Uzmi letvicu tvrde hrastovine i rokni po displeju, sigurno će ispast ;D

--- Kraj citata ---
Hrastovina je pretvrda,jelovina se pokazala boljom  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju