Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ima li koga?

<< < (6/8) > >>

balki:
Ja sam mu prodo neke foto "sitnice" na rijec dok smo bili na Fotozine forumu- kasnio je par tjedana s placanjem al na kraju je rjesio;-)
Nek mu je sretno gore u Manituovim Pasnjacima/Valhalli/Raju...

CoK:

--- Citat: te-te-ac - 28 Prosinac, 2016, 22:39:23 --- :binkybaby:

--- Kraj citata ---
:hello:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: CoK - 28 Prosinac, 2016, 18:00:41 ---@ripmambo - jesi to iscupo link iz creep foldera?

--- Kraj citata ---

haha creep 4life  :laughing7:

btw kad smo već kod old school forumske ekipe i road tripova/naplate dugova za NG, brata aeroxtuninga je gadno otelo

http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vijesti/crna-kronika/neuspjela-pljacka-sest-milijuna-iz-poste-pavlovic-majic-milic-i-pusic-ostaju-u-istraznom-zatvoru-infografika

(za one koji nisu oduvijek na forumu; aeroxtuning/Luka P.(25) momak iz Konavla,kojeg je pokojni izradio za cca 2 kile evra u cashu i fansy novim dijelima za minarelli, a ovaj mu poslao ciglu od 200e umjesto fotića,na kraju ga hac još i tužio, a Luka je u međuvremenu s golf dujom i punim tankom brusnice ispalio preko bosne do NG,bacio čeku ispred hacove kuće i kad je hac krenuo izlazit ovaj ga presreo i otišo s njim do garaže,krenuo skidat mašku sa novog VX-a koji je bio na servisu, a hac kaže; frende to ti nije opcija!Na kraju mu Luka zašteko sve moguće karbove iz osobne kolekcije za prenaštelavanje i praktički ih poklonio ekipi s foruma, meni je udao mikuni TM28 za 150kn  :laughing7:)

CoK:
 :laughing7: :angry7:

Nemos vjerovat, zbilja je pljacka bila by the book kad su ih maznuli hahahaha

Previse filmova i premalo mozga

TomoRI:
 :toothy12:

A šta je bilo s onom temom koju je kiza napravio u offtopicu, ne sjećam se više imena čini mi se da se radilo o pojmovima ili imenima (nešto tipa hac, aeroxtuning, cyyyke,..)  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju