Ostalo > Svijet računala i mobitela
Laptop u cjenovnom rangu 2500 - 3500kn
luka.ck:
Ajmo informatičari!
Zanima me koji je laptop best buy u cjenovnom rangu od 2500 - 3500kn. Koristio bi se najviše za surfanje i korištenje offica. Može biti free dos.
Nek bude po mogućnosti bijeli (nije za mene, nego djevojku) ;D
Slobodno stavite link!
Zahvaljujem :icon_thumright:
NoName_ZG:
Ja si isto sad gledam neki laptop u tom cijenovnom razredu i vise manje sam se odlucio za ovo:
http://www.ekupi.hr/HP-15-ay009nm-Y0V95EA-prijenosno-racunalo-923873.aspx
i3, 8gb RAM, SSD, FHD ekran. Mislim da za tu lovu nema bolje, ostatak spremi u dzep, zapi, potrosi na cuning itd. :icon_biggrin:
Jedino nema opticki uredaj, ne znam koliko joj je to bitno, meni naprimjer nije ni najmanje jer CD/DVD nisam koristio godinama.
I vidim da jos sam imaju neku akciju 4 god. jamstva sto defitivno nije za bacit, samo je pitanje kakvo je to jamstvo, to jest koji su uvjeti.
Patr1k747:
Takve HPe sada u skoli nabavili , i vec 2 mjeseca je minimalno po 2-4 komada na servisima . Znaci od 16 komada , samo su 2 dana radili svi , non stop se kvare .
Ja bi ti preporucio lenovo ili dell . Puno su kvalitetniji od hp,acer i sl.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
SF2 Freak:
Kupio asus u elipsu za 2800 , i3 8gb rama i radi :toothy10:
luka.ck:
--- Citat: NoName_ZG - 12 Prosinac, 2016, 14:18:46 ---Ja si isto sad gledam neki laptop u tom cijenovnom razredu i vise manje sam se odlucio za ovo:
http://www.ekupi.hr/HP-15-ay009nm-Y0V95EA-prijenosno-racunalo-923873.aspx
i3, 8gb RAM, SSD, FHD ekran. Mislim da za tu lovu nema bolje, ostatak spremi u dzep, zapi, potrosi na cuning itd. :icon_biggrin:
Jedino nema opticki uredaj, ne znam koliko joj je to bitno, meni naprimjer nije ni najmanje jer CD/DVD nisam koristio godinama.
I vidim da jos sam imaju neku akciju 4 god. jamstva sto defitivno nije za bacit, samo je pitanje kakvo je to jamstvo, to jest koji su uvjeti.
--- Kraj citata ---
Rađe bi uzeo nešto sa običnim hard discom koji ima veći kapacitet memorije. Znam da su ti SSD brzi od klasičnih....
--- Citat: SF2 Freak - 13 Prosinac, 2016, 21:51:17 ---Kupio asus u elipsu za 2800 , i3 8gb rama i radi :toothy10:
--- Kraj citata ---
Kojega modela si uzeo? Ima dvd rom?
U elipsu sam našao LENOVO 80SM00NNSC za 3600kn.
Procesor: Intel Core i36100U 2.30 GHz
Zaslon: 15.6" HD (1388x768) TN Glare
(FLAT)
Grafički sustav: Intel HD
Radna memorija: 12GB DDR4 2133MHz
Tvrdi disk: 1TB
Jel postoji kaj bolje od toga?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju