Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner midrace mk2

<< < (4/5) > >>

MarinM:

--- Citat: Corector - 04 Prosinac, 2016, 19:51:13 ---Trrba imat i puno srece za 10-15 tisuca

--- Kraj citata ---

Sta treba puno srece ja sam se 3 godine vozio svaki dan sa c16 + streetrace , zadnjih pola godine na sjebanim lezajevima radilice poceo slabije ic, skinuo cilindar karike bile zaljepljene za klip i sve bijeli, odvojio karike i pocistio utore vratio nazad sa novim lezajima evo vozi se dan danas

dino73n:

--- Citat: robyakarider - 05 Prosinac, 2016, 19:40:49 ---to bez dirati klip ili mislis samo na cilindar?

--- Kraj citata ---
Ja sam jednom promjenio klip na 15-20k km  al kad sam ga izvadio bo je ko nov. Znaci uz dobro ulje ide i bez zamjene klipa.
Ja sam tih prvih 20k km koristio motul scooter power da bih kasnije presao na scooter expert i tako ide i dan danas.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Corector:

--- Citat: MarinM - 05 Prosinac, 2016, 20:10:49 ---
--- Citat: Corector - 04 Prosinac, 2016, 19:51:13 ---Trrba imat i puno srece za 10-15 tisuca

--- Kraj citata ---

Sta treba puno srece ja sam se 3 godine vozio svaki dan sa c16 + streetrace , zadnjih pola godine na sjebanim lezajevima radilice poceo slabije ic, skinuo cilindar karike bile zaljepljene za klip i sve bijeli, odvojio karike i pocistio utore vratio nazad sa novim lezajima evo vozi se dan danas

--- Kraj citata ---

Onda cestitam pojedinče  :toothy12:

robyakarider:

--- Citat: dino73n - 05 Prosinac, 2016, 20:12:50 ---
--- Citat: robyakarider - 05 Prosinac, 2016, 19:40:49 ---to bez dirati klip ili mislis samo na cilindar?

--- Kraj citata ---
Ja sam jednom promjenio klip na 15-20k km  al kad sam ga izvadio bo je ko nov. Znaci uz dobro ulje ide i bez zamjene klipa.
Ja sam tih prvih 20k km koristio motul scooter power da bih kasnije presao na scooter expert i tako ide i dan danas.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

--- Kraj citata ---

pitam jer mene isto ceka replica spremna za ugradnju
tako nesto sam i ja mislio, na 20k mijenjati klip
ja stavljam motul 710, to je tu negdje

--- Citat: Corector - 05 Prosinac, 2016, 20:14:58 ---
--- Citat: MarinM - 05 Prosinac, 2016, 20:10:49 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Onda cestitam pojedinče  :toothy12:

--- Kraj citata ---

nije napisao koliko km dnevno je radio  :icon_biggrin:

Fast Nrg:
Sigurno je u 3 godine proso tih 15000 tak da ono nepotrebno se pljuje po tom streetraceu niko nis nije probo dalje osim dreve i mhr replice treba malo isprobavat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju