Općenito > Generalno o skuterima

Kojeg Beverlya kupit?

<< < (8/12) > >>

stipe:
U j#bote...

Evo ti moj, a ja cu uzeti taj  :headbang:

MarinM:
Neznam dal je kasno, ali imam ti beverlya 200 2003 godiste, Dobio sam ga pod racun za auto. Skuter ima 1192 kilometra original. Sve vide na mjestu sa oznacenim onim nikad nista otvarano itd. Doslovno nov, kozni kufer ima isto. Jedina je mana sta je covijek roknuo na raskrizju i pukla je plastika di se stavlja noga, medutim on je rekao da je narucio novu i da ce mi dat cim dode nakon nove godine.

Za cijenu neznam ni sam,ali sam siguran da je u boljem stanju nego svi na njuskalu :)

Edit: Imam i vizir i retrovizore i te plastike za noge . A cijena ce bit u rangu sa ovim ostalim beverlijima  :icon_biggrin:

ivano_007:

--- Citat: nikola.dragicevic8 - 27 Prosinac, 2016, 17:09:35 ---Ako zanemaris da izgleda ko regal s kotačima, sasvim dobar izbor  :happy8: Prvi vlasnik, rega jos pola godine, 250 ie, niti 10 000 km
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/piaggio-x8-250ie-250-cm3-kao-oglas-21286396
--- Kraj citata ---

Ne mogu to zanemarit nikako :toothy12:

A skuter šta je proša 1000km u 14 godina mi se isto ne dopada, ima sam loših iskustava sa skuterima šta su dugo stajali nevoženi...

MarinM:
Eto ja sam napravio 300km  :toothy12:

ivano_007:
Pola godina gledanja po njuškalu, 98% skutera do buđeta od 15000kn su grobovi.

Na kraju uzea u brata x9 500, da mu 10000kn, 18500km, prošle godine tapeciran sic, prominjen prijenos, opiturane plastike, stavljeni angels eysi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju