Ostalo > Razne offtopic teme :)

Baterijska lemilica

(1/6) > >>

zvonkec92:
Di ima toga za kupit? to je ona mala u koju idu dve tri il nekoliko baterija i toe za lemit neke sitne lemove. bila je nedavno u lidlu 6W za 60kn al ju nisam stigo ugrabit. guglo mi izbacuje samo neka sranja po 300-400-500kn tolko nedam ni da je zlatna. nekaj do 100kn mi treba. ove na 220 necu njih imam 5, bas mi treba ta kaj stane u đep i da je na baterije

balki:
6W brijem da ti je premalo jer neces moc zalemit nista iole ozbiljnije/robusnije jer ce odvuc toplinu.
Dobra plinska ce ti odradit posao, a mozes nac i Weller 24 Voltnu (~ obavezno!) sa magnastatom koja za silu radi i na 12V istosmjerno.

zvonkec92:
a nemam 12V sa sobom, ma ta 6w je super za lemove koje moram povecalom lemit tak da mislim da bi ipak bila dovoljna. A gledam imaju i nekakve plinske, kolko to trosi plina i kak se puni? to bi mi mozda bilo bolje?

balki:
Baci oko na njusku oglas br 17925043 pa odi na Wellerovu stranicu i izvidi specifikacije.
Radio sam u par navrata sa no name lemilicom i s Wellerom i razlika je da je ovu prvu tesko podesit, pa se ugasi... Dok Weller pamtim po tome da mi nije popila zivce.
Ak nadjes tu iz Lidla baterijsku za sicu vrijedi joj dat sansu- ak nist drugo posluzit ce za urezat inicijale u plasticne drske alata radi "posudjivanja" ;-)

Corector:
Imas usb lemlicu, kao olovka je, odlicno kuri sitne lemove, moze i na smartpohne,  onda si tek kecbaja  :frajer:
Dok drugi surfuju i 4G im srce bateriju, ja varim ceo dan  :joks:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju