Ostalo > Razne offtopic teme :)
jeftini alat
NoName_ZG:
--- Citat: steeef - 20 Studeni, 2016, 16:16:22 ---
taj alat se u lidku prodaval za 333kn,kupil sam ga i ja i alat je za te pare i vise nego dobar..
naravno da nije da sarafis po kamionima s tim i slicno..
koristim godinama te alate iz lidla i nikad nist mi nike puklo i sjebalo se..a sarafim svakodnevno motore..
cak i sarafcigeri nakon par godina koristenja jos uvijek su kak treba,glave nisu zrajsane jednino magnetizirani sloj na vrhu se pogulil,al to mi je ionak nebitno.
--- Kraj citata ---
Mislim da je netko u temi za opremu iz Lidla napisao da je dao 100 i nes kn. :dontknow:
Inace ja imam onaj manji set iz Lidla vec oko 2 god. i za sarafanje po doma je i vise nego dobar za tu cijenu. Jedino su torx sranje od kvalitete, meni se u roku odmah iskrivio, al i dan danas ga koristim pa nema veze.
Fast Biker:
znaci decki kazete da se isplati uzet taj alat
zvonkec92:
ja sam kupio za 100kn taj alat, uzo sam si odma dva kofera. A kvaliteta je u skladu sa cijenom. Nekima je to najveci srot, meni je super. Serafio sam nekaj lagano oko auta sa njima, nekaj oko motora i oke je. 17 gedoru sa malo silovao i ostali su dosta duboki oziljci u njoj tak da za silovanje nije, treba s osjecajem i samo lagane stvari serafit ak oces da traje
Fast Biker:
to bi mi trebalo za skuter znas kako je alata nikad dosta
imam ja alate od uniora i od bete i od usaga pa nesto i od lincosa al to mi se cini oke malo napocetku mi je bilo cudno toliko toga za takve novce al ako su oke zasto ne uzet
Fast Biker:
i ako netko zna di mogu kupit alat za blokiranje zvona? :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju