Ostalo > Razne offtopic teme :)
RIP Booster
neos 123:
--- Citat: redikulx - 20 Studeni, 2016, 01:22:14 ---Evo da vam javim detalje meni je bija prakticki najbolji prijatelj, poginio je blizu svog sela u Unešiču dalmatinskoj zagori u autu s kojim je sletio s ceste ciji je bio od zajednickog prijatelja s kojim je bio od malih nogu, koji je bio u tom trenutku suvozac i kako sam cuja umra mu je na rukama, sve zbog ne prilagodjene brzine, velika tuga... uvijek ce zivit u mojim sjecanjima, svasta smo toga prosli, vidit cemo se na tom drugom svijetu na koji si otisao,Pocivao u miru. Josip Miljak, 19god.
--- Kraj citata ---
Nemoj govorit da je neprilagodena brzina kad nie....jednostavno nit su brzo isli nit nista zavoj di nemos izletit al eto jesu okretali se na citoj livadi i od svega jeran jesini kamen u koji je on udrio svojin prozoron...i da umrs je najboljen prijstelju ns rukama...milja moj nie zbogom samo dovidenja do ceste gdje cemo opet skupa.vozit RIP
ivano_007:
Šteta, momak je bia bolji od kruva
redikulx:
neos, jos nisam sazna detalje pa sam ovo napisa jer tako pise u novinama, jos gore ako nisu brzo vozili, ja jos ne mogu doc sebi, ovo je pre strasno...
SF2 Freak:
RIP :sad1:
Rox-Rab:
RIP :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju