Ostalo > Razne offtopic teme :)

Znalci i strukovnjaki na stranim forumima

<< < (3/3)

JogFromYamaha:
i kaj se vi ljudi cudite
ljudi s dvije lijeve ruke imas kolko hoces, cak i kod nas
samo je razlika dok radis za 2500kn pa moras raditi sam jer te sustav tera
ili dok radis za 2500e pa mozes bacit nekome kost da ti zamjeni kocione plocice

balki:
Neimastina nas znaci natjerala na kreativnost :headbang:
Yebo blagostanje

JogFromYamaha:
da, neimastina te tjera da si sam promjenis osigurac u autu i da si sam zamjenis zarulju u kupaoni dok izgori

kaj ti moja bivsa gazdarica (dok sam se vani skolovao) nebude napravila nikada i nebude dala da ti to napravis
to je posao za elektricara i ja cu ga zvati pa si podjelimo cifru (koja je bila cca 380e za zamjenu jednog osiguraca)

i mores se Hebati jer je tak kak je

odi vidi dal ce ti mjenjat u njemackoj pri servisu kocione plocice ili bilo koji dio kocionog sustava, hm.... ne
jer to dira samo mehanicar s majstorskim ispitom i nemoj misliti da svi trce i skacu da obrade cim vise auti
jebe im se ako mjenjal plocice 4 sata pise si 4 sata ako 1 sat pise 1 sat
a ne kod nas di drka 6 sati po autu i zaracuna ti 300kn jer si je pisao sat i pol posla i gdje svi rade sve

ako mislis zeznuti sustav onda razmisli jer ako padnes na tehnickom i moras popraviti auto presudno nije dali
komponenta ima ispravnost nego ispravnost komponente i racun na kojem pise da ti ga je odradila kvalificirana osoba
bez racuna nema prolaz  kaj znaci da uradi sam vecinom otpada, a s obzirom da imas viska para pa ce si mazat ruke

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju