Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (9/79) > >>

ljubo46:
Hahha sigurno je vec dobila po picci haha

ljubo46:
Danas sam se bacio na pripremanje plastika...s ovima nutarnjima sam poludio doslovce..netko ih je prije mene farbao bamperom koji nikako ne ide dolje..kupio sam desol za skidanje boje i probao no nista...pa benzinom probao pa isto nista, pa fenom i nikako ne ide stara boja dolje...onda sam popizdio i ofarbao ih takve..nisam zadovoljan ali je bolje no sto je bilo... :angry7: :angry9:

ovako su prije izgledale

a ovako sad izgledaju

I na kraju sam plastike za farbanje u komori pripremio skupa s felgama..smirglao sam smirglom 800 na vodu

morao sam i drugi kmh sat naruciti, jer je ovaj moj netko spejsao lemilicom pa pol toga ne radi na njemu :angry7:

sikirica:
s cim si farbao unutarnje plastike i kako si ih pripremio.
Posto je to sjebana vrsta plastike za farbat ?

ljubo46:

--- Citat: sikirica - 26 Studeni, 2016, 15:13:05 ---s cim si farbao unutarnje plastike i kako si ih pripremio.
Posto je to sjebana vrsta plastike za farbat ?

--- Kraj citata ---
a dobro ih oprao i deri sa sprejom, sprej je bas pise na njemu za farbanje plastike pa ima unutra i primer odma..

nikola.dragicevic8:
Nedavno sam radio hrapave na vxr-u. Isto ih je prijasnji vlasnik usro slojevima i slojevima spreja. Sve sam pjeskario sitnim kvarcnim pjeskom (20 kn 25 kg). Pistolj iz lidla, kompresor na 6,2 bara i sve se skine brzinski. Poslije dobro oprao i odmastio, ugrijao fenom i preso sa 2 ruke boje za plasticne branike. Ostale su ko nove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju