Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
Tomi_ZG:
--- Citat: ljubo46 - 07 Travanj, 2017, 18:13:52 ---Da tocno tako...cak nekad cvikne i nista dalje...svijetli lampica od ulja kad stiscem pa sam odma pomislio na aku
Ali sad nabavljam drugi bendix... :toothy12:
--- Kraj citata ---
Rastavi bendix i probaj izbunarit neki feder,provjereno radi bolje
ljubo46:
A jbt mislim da ne bi imao mjesta za 10A
Pa na kavicu sam imao 7A pa je sve ok bilo..a gdje ne na skuteru neki tako jaki.. :icon_scratch:
Ha ili se varam
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2017, 21:11:10 ---
--- Citat: ljubo46 - 07 Travanj, 2017, 18:13:52 ---Da tocno tako...cak nekad cvikne i nista dalje...svijetli lampica od ulja kad stiscem pa sam odma pomislio na aku
Ali sad nabavljam drugi bendix... :toothy12:
--- Kraj citata ---
Rastavi bendix i probaj izbunarit neki feder,provjereno radi bolje
--- Kraj citata ---
Vec sam radio pa nije dugo izdrzalo..jedino kad bi jos bolji feder nasao ali tesko
steeef:
da,a na nove pedesetke stavljaju 9ah akumulatore,budale :laughing7:
CoK:
Tesko da je bendix problem...kad ode samo prozuji na pocetku i ne ukopca, mislim da je u bat problem.
Dns baterije nemaju veze sa onima koje u se ugradivale prije i od kojih neke rade jos dan danas nakon svih tih godina
Moguce da su cetkice anlasera problem, ako imas kablove upali ga na kablove, ako sastavi odmah a na bateriju nece problem je u anlaseru
Kako je do sad palio? Kurbla?
...konji su to, ipak je to 172 vazdusar
Corector:
Akumulator ti je definitivno preslab. Napravi test s kablovima kako ti je bata saug pomenuo i doznati ces :toothy3:
Dodatne ampere postizes cistim klemama, ispravnim relejem koji ima sjajne kotve bez tragova przenja i iskrenja, te dobrim (novim) cetkicama koje ostvaruju jak pritisak.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju