Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (45/79) > >>

robyakarider:
Ma zahehavam se :P

Corector:
Ljubo jel to radi za Oskara ili se meni cini?

Kad sam spomenio diht masu (prije toga testirao na desetke disuca km) mnogi su mi se smijali, jer nije samo da ubacis senzor u peraju i vozi, NA glavi imas aktivno odvodjenje topline sa senzora kojeg stvara propuh s ventilatora. Zato je potrebno izolirati senzor da se smanje gubitci koje stvara propuh ventica.
Kasnije ako ces vaditi, sve se pocisti kao da niceg nije bilo.

Zivjela diht masa i Ljubo  :occasion14:

Zivjeli eksperimemti i ne sablonsko (jedinstveno) slaganje, zivjela kreativnost koja se danas svodi na kupi i vozi   :happy3:

robyakarider:
pa tako i ja imam senzor na hladnjaku zalijepljen, isto je na propuhu, šaku diht mase preko njega da se ne hladi i gas, ne vidim u čemu je problem, osim šta grdo izgleda  :icon_biggrin:

ljubo46:

--- Citat: Corector - 27 Prosinac, 2016, 14:10:25 ---Ljubo jel to radi za Oskara ili se meni cini?

Kad sam spomenio diht masu (prije toga testirao na desetke disuca km) mnogi su mi se smijali, jer nije samo da ubacis senzor u peraju i vozi, NA glavi imas aktivno odvodjenje topline sa senzora kojeg stvara propuh s ventilatora. Zato je potrebno izolirati senzor da se smanje gubitci koje stvara propuh ventica.
Kasnije ako ces vaditi, sve se pocisti kao da niceg nije bilo.

Zivjela diht masa i Ljubo  :occasion14:

Zivjeli eksperimemti i ne sablonsko (jedinstveno) slaganje, zivjela kreativnost koja se danas svodi na kupi i vozi   :happy3:

--- Kraj citata ---
Zivjela diht masa i corectorrrrr   :headbang: :headbang: :toothy12: :toothy9:
radi savrseno mjerac i mislim da tocno pokazuje...evo vozili smo se popodne pun gas stani kreni i temp je bila oko 95-100 stupnjeva
evo boje svjecice kako izgleda

ljubo46:
Evo ovdje ga buraz malo tjera  :icon_biggrin: ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju