Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: steeef - 17 Prosinac, 2016, 17:14:31 ---squis ko squis ti nije nikakvo mjerilo ako neznaš ostale parametre,kapacitet glave i zakrivljenje klipa pa sve preračunato u stepen kompresije..
--- Kraj citata ---
Naravno ste to stoji ali spustanjem glave te masine su totalno drukcije strasno...
--- Citat: walkay - 17 Prosinac, 2016, 18:21:40 ---Nadam se da ces doci s njim na Scooterhappening, tamo cemo imat s kim testirati! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Naravno i ja se nadam ako obaveze dozvole.. :icon_thumright:
steeef:
naravno ljubo,ali s tim kaj spuste squis za 0.8mm jel znaju za kolko su podigli stupanje komresije?
kaj ima veze kaj ti je squis 1.7 ako malossi glava na tvom kitu ima sigurno plići kompresioni prostor nego serijska?
imaš veći squis a imaš i veću kompresiju neg serijska glava/mašina..
trebal si dat truda malo pa premjerit serijsku glavu i ovu malossi itd pa bi znal sve u dlaku točno :toothy12:
ljubo46:
Da da u pravi si steeeef
a jbt trebao sam al nisam, pre brzo sam prodao original termo grupu.. :toothy11:
Tomi_ZG:
--- Citat: ljubo46 - 17 Prosinac, 2016, 19:52:36 ---Pre brzo sam prodao original termo grupu
--- Kraj citata ---
Ovo nisi smio,svaki vlasnik bb ac mašine to mora imat u šteku jer serijska termo grupa spada u endemsku vrstu
ljubo46:
Ajbg sad :toothy3:
ali znam ko ima u bj bar tri komada plus jednu 172 tak da se bas i nesikiram...hheehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju