Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (25/79) > >>

ljubo46:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Prosinac, 2016, 12:03:36 ---Vrag je taj sr 172,baš se lijepo peljat na njemu

--- Kraj citata ---
bome je da  :icon_biggrin:...jos da mi ga je usporedit s necim pa da mi je znat na cemu sam.. ;D

Tomi_ZG:
Pa evo za usporedbu,ja(80kg) na Ditekovom sr150 sa spuštenom glavom,multićem,spuh od sp180 i dmp usis vs. polo tdi navodno remap na 140ks,trebalo mu je ohoho da me pređe,mada je puhao za leđima al sr je bio startniji i iz nule i iz letećeg starta od 30kmh,ima Corector snimku nek stavi pa da vidiš,sad tvoj sigurno ide bolje

ljubo46:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Prosinac, 2016, 12:12:09 ---Pa evo za usporedbu,ja(80kg) na Ditekovom sr150 sa spuštenom glavom,multićem,spuh od sp180 i dmp usis vs. polo tdi navodno remap na 140ks,trebalo mu je ohoho da me pređe,mada je puhao za leđima al sr je bio startniji i iz nule i iz letećeg starta od 30kmh,ima Corector snimku nek stavi pa da vidiš,sad tvoj sigurno ide bolje

--- Kraj citata ---
da da kuzim..da mi ga je sa sp-om usporediti ili da ga netko proba pa kaze kako ide naspram necega drugoga..i da vidi da li su vibracije ok da ne bi bilo da sam pretegnuo nosac i sl.  :toothy11: :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Budemo probavali i uspoređivali samo nek prođe zima,bit će prilike

ljubo46:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Prosinac, 2016, 12:19:23 ---Budemo probavali i uspoređivali samo nek prođe zima,bit će prilike

--- Kraj citata ---
E to to...ici cu i do jadrana s njime...to je ona car iz mladih dana jos ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju