Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner vx125(180)
kos7:
--- Citat: b_garbac - 27 Lipanj, 2017, 09:33:01 ---Ps mozda bi mogao neke gilera nalje stavit sa strane bijele boje samo kako bi to izgledalo
Ocu da bude clean za vidit
Mozda je boja samo pre seljo tjunerska ali svako ima svoje misljenje
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
mislim da ti je ovo s naljepnicama bolja ideja, bilo bi super kad bu nabavil od vxr orginal par komada i stavil ih gore.. po meni bi bar to bilo onda taman nis previse a opet da nije previse prazno
b_garbac:
--- Citat: kos7 - 27 Lipanj, 2017, 09:36:28 ---
--- Citat: b_garbac - 27 Lipanj, 2017, 09:33:01 ---Ps mozda bi mogao neke gilera nalje stavit sa strane bijele boje samo kako bi to izgledalo
Ocu da bude clean za vidit
Mozda je boja samo pre seljo tjunerska ali svako ima svoje misljenje
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
mislim da ti je ovo s naljepnicama bolja ideja, bilo bi super kad bu nabavil od vxr orginal par komada i stavil ih gore.. po meni bi bar to bilo onda taman nis previse a opet da nije previse prazno
--- Kraj citata ---
Nebi bas vxr da pise gore samo 2 velike sa strane di su rupe gilera onako i tjt
Vidjet cu ako uhvatim vremena jer radim svaki dan pa da dam printat naljepnice kao original
Ako neko ima sliku ili nesto da se mogu printat od originala da se ne moram mucit u photoshopu neka mi posalje tu ili na pm
b_garbac:
Evo odlucio sam za 7. mjesec dekl vilice i par sitnih plastika stavit u karbon water printingom
Jos da mi stignu ruckice od kocnica i zute trakice za felge
Mozda budem zadnje amortizere ofarbao u zuto ili bijelo jos cu vidit i to bi trebalo biti to sto se tice stylinga
A za masinu ce vjerovatno jos doci sitnica da malo zivne iako ide super i ovako
b_garbac:
Jos malo pa se projekt dovodi do kraja
Prodavat cu ga na kraju sezone pa ako nekog interesira neka se javi
b_garbac:
Runner je prodan....neznam ako cu uzimat drugi skuter uopce ovu sezonu ali trebalo bi biti jos koji projekt u buducnosti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju