Tehnički kutak > Garaža

Runner sp50 from stračara

<< < (20/52) > >>

zvonkec92:

--- Citat: Dax - 17 Listopad, 2016, 11:44:50 ---I ja sam mislio uzet te malossi!
Pa koje onda kupit da ne skripe i da dobro koce?

--- Kraj citata ---
EBC u motormaniji u VG ih imas jeftine a odlicne

skoda90:
Imao sam rms prije ovih malossi i identicno skripe ali bas pri svakom kocenju,mozda je do mog ubijenog diska,neznam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 14 Listopad, 2016, 17:51:30 ---Stavi bolcnu od serijskog variomata pa ce biti bolje.

Ne znam jel itko probao pobrusiti multivar u donjem dijelu da to malo bolje cukne u startu, e onda bi ga mogli nazvati malossi šustilvar

--- Kraj citata ---
Morat ćemo u strugara da to probamo

Inače na piaggiu se nema kaj podlagat prijenos šajbicama,stavljat dulje bolcne i sl. pi*darije dok god je gore serijski remen jer samo napraviš sranje,pa pia mašina sama po sebi sa 134 polutkama,multićem i rezo spuhom ide odlično koliko se to može za jednu 50ku reć,ne treba se brinut ko na drugim skuterima kak remen stoji ni u variomatu ni u polutkama jer to tak treba bit i točka

A kaj se tiče pločica odriješite kesu i dajte 120kn za serijske zadnje pa vam neće škripit,uz to traju 30 hiljada

Dax:

--- Citat: zvonkec92 - 17 Listopad, 2016, 12:22:44 ---
--- Citat: Dax - 17 Listopad, 2016, 11:44:50 ---I ja sam mislio uzet te malossi!
Pa koje onda kupit da ne skripe i da dobro koce?

--- Kraj citata ---
EBC u motormaniji u VG ih imas jeftine a odlicne

--- Kraj citata ---
Da....odlicno,znam vlasnika pa cemo to onda rijesit!
Neka preporuka drugih tamo ili bas ebc?

Dax:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Listopad, 2016, 14:04:51 ---
--- Citat: Corector - 14 Listopad, 2016, 17:51:30 ---Stavi bolcnu od serijskog variomata pa ce biti bolje.

Ne znam jel itko probao pobrusiti multivar u donjem dijelu da to malo bolje cukne u startu, e onda bi ga mogli nazvati malossi šustilvar

--- Kraj citata ---
Morat ćemo u strugara da to probamo

Inače na piaggiu se nema kaj podlagat prijenos šajbicama,stavljat dulje bolcne i sl. pi*darije dok god je gore serijski remen jer samo napraviš sranje,pa pia mašina sama po sebi sa 134 polutkama,multićem i rezo spuhom ide odlično koliko se to može za jednu 50ku reć,ne treba se brinut ko na drugim skuterima kak remen stoji ni u variomatu ni u polutkama jer to tak treba bit i točka

A kaj se tiče pločica odriješite kesu i dajte 120kn za serijske zadnje pa vam neće škripit,uz to traju 30 hiljada

--- Kraj citata ---
Da slazem se donekle,a sta je kad stavis multivar?
Mislim ja imam multi,staru podlosku ispred remenice uljne koja je 0.5 kraca od malossieve i sajbicu 0.5mm i nekako mi je malo kilav start,mislim dobar je ali....!
Na kuplungu su malossi crni federi,imam nekako osjecaj da bi trebao stavit zute!?
A kad stavim jos plus staru bolcnu koja je cca 0.25mm duza osjeti se bolji start i bas je kako treba biti,onda su crni federi taman!?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju