Tehnički kutak > Garaža
Runner sp50 from stračara
skoda90:
--- Citat: RunnerSukosan - 10 Listopad, 2016, 20:07:21 ---Nene govorim za lezaj u kolu sori ako san te zbunia :icon_biggrin: U getribi je naravno otvoreni
--- Kraj citata ---
Aha a zbunim i ja sam sebe jer ja sam mislio da se i taj nalazi unutar getribe :D
Uglavnom,lezaj primara bi trebao biti otvoreni lezaj a tocka zatvoreni :toothy3:
JogFromYamaha:
a di je pečat?
skoda90:
Stigli dijelovi,za sad sam samo namontirao malosi multic,stavio rolice 5.5.
Napravio sam jedan kratki djir od par km ali mi opet nema onaj start da krene kak spada,cini mi se da je remen malo pre sirok :dontknow:
Mozda se to vremenom popravi a i budem vidio sutra kak ce se ponasat dok se provoza kak spada :dontknow:
Ostali dijelovi se za vikend montiraju,kupio sam i lezajeve za getribu,jbg nisu imali sve ntn pa su neki skf.
skoda90:
Evo da javim nakon danasnje voznje,start je koma ali kad krene sve je ok,okretaji mi se cine idealni ubrzanja ma sve osim tog starta.
Skuter kad se upali (hladan) i krenem fino ga ispali tj krene normalno,ali cim se ugrije na radnu temp,osjecaj je kao da na autu kreces iz 2. brzine :dontknow:
Znaci jako lose krece,okretaja bi rekao da ima po zvuku ali jednostavno nece da ispali kak spada nego se kilavi 2-3s i onda povuce,isto zna i zatrzat (valda lezaji u getribi) na serijskom variomatu to nije toliko dolazilo do izrazaja.Sad neznam do ceg bi moglo biti,kvacilo/zvono :dontknow:
Corector:
Stavi bolcnu od serijskog variomata pa ce biti bolje.
Ne znam jel itko probao pobrusiti multivar u donjem dijelu da to malo bolje cukne u startu, e onda bi ga mogli nazvati malossi šustilvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju