Tehnički kutak > Garaža
Runner sp50 from stračara
RunnerSukosan:
Tocno to! A i ne dreci se ko zx sto je veliki plus. Ja si isto gledam nabavit opet Z ili hebo jer navodno daje najvise iz serijale i na 70ccm je odlican.
skoda90:
Bome je groblje :toothy12: al da nisu bile male pare u pitanju nebi ga ni uzeo!
Krenio sam od masine tako da cu izgled zadnji rjesavat.
Za spuh sam se iznenadio da je tako tih,slucajno je uletio,plan je bio zx al eto sasvim slucajno Z! jos ga samo mislim pofarbat u crno jer je poceo hrdjat.
Sa Z i neustelanim prijenosom sam skoro 100 natjero po cukici.Sad kak su nove karike,remen i federcici nisam ni tjerao kak spada.
A batina je u garazi vozi se tu i tamo i tako :toothy12:
zvonkec92:
Kako si samo mogo cvaju uzet :O Navoj provrtio? ja bi to odma bacio na đubre. Kolko ti trosi taj raner?aj izmjeri gpsom kolko ide jer te sve cuke lazu ko pas
Tomi_ZG:
Sad vidiš kaj je pia 50 sa spuhom,da na batinu staviš cijeli ebay dijelova neće tak ić,ak mu nabiješ kompresiju da ide onda se raspadne nakon dve hiljade,a ovo izdrži preko 30 hiljada klanja,ja sam živi primjer,je da dosta više troši ali...
S multivarom će ić još bolje na većim brzinama,samo nemoj to ni štelat dok ne nabaviš novije 134 polutke jer su ove stare s banana kanalima za đubre,kad sve uštelaš mora ić pod normalno 85 po gps-u(zalegnut i preko 90) uz odlično ubrzanje za 50ccm
nrgmc2-tuning:
Mnogo dobar spuh brateu
Ali neznam, ja sam za više alu kit 70cc i neke getribe duze i da to ide ali jbg recesija je, kuzim :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju