Tehnički kutak > Garaža
Runner sp50 from stračara
Dax:
Daj mi reci uzimao si novo kuplung i zvono,znam da je zvono novo 107mm,a koliko je kvacilo kad je novo?
Dax:
Dario,ajde pojasni malo bolje to sa fergazerom,ja imam org dell 19,ali je stelanje sa strane airboxa i seraf smjese je do prirubnice,znaci lijevo!
Ja kad ga zaserafim do kraja,meni ler skace,a na nekih 3 kruga se gasi!?
Na nekih 0.5 kruga mi je najveci ler,sto ga vise odserafljujem to mi je slabiji!?
dario007:
Kod tvog della je kontra situacija jer ti serafom smjese kad ga otpustat dodajes gorivo a on dodaje zrak.
Nepisano.pravilo je da je idealno postelan frgic kad se seraf smjese javi izmedu kruga i pol i dva,sto bi znacilo da imas previse goriva u smjesi,znaci ili neodgovarajuca ler dizna ili nije idealna igla ili atomizer nije dobar,kad bi napisao sve postavke frgazera znao bi ti reci tocnije o cemu je rijec,ovako nagađamo.
Nadalje kad si na pola kruga dosao do mjesta di je ler najjaci,probaj pomacima od mm nac mjesto di okretaji ostaju visoki a cuju se taktovi odnosno cekicanje motora,tu bi trebao primat gas bez zadrske i najzivlje dizati okretaje a opet najmanje trosit.
Dax:
Onda znam u cemu je greska!
Stavit cu ler diznu 45,sad je 50,jer i imam osjecaj da preljeva u leru i motor stalno pali bez coka,klipic je 40,igla w7 na prvom zubu odozgora,glavna je 85
Atomizer je bio an262,ali sam ga zamjenio sa au262 jer se nije nikako dao ustelat i stalno je preljevao gorivo
Kad sam ga stelao neku vecer onda sam digao klipic malo jace za ler,na 0.75 serafa smjese mi je naglo spustio ler,tako sam ga pomalo vrtio dok nisam dosao do 1.25 okretaja i tu mi je gas najbolje primao i spustao najbrze okretaje,malo sam jos morao onda podestit i klipic!?
dario007:
Ako ti je na 3/4 kruga spustio okretaje,onda ga ne otvaraj vise,nego se vrati prema zatvorenom,jer na 1 i 1/4 si mu dao jos vise goriva a vec je spustio okretaje...
Naserafi ti gore 45 ler diznu pa probaj onda,ovako je to malo prebogato.
Jesi li uz AU atomizer promjenio i rasprsivac ili je on ostao stari?
Skoda90-Jesi ustelao pilu i jesi se vozao danas?
Ja sam bacio krug danas,presao sam na 5.9 rolice i postelao malo seraf smjese.Postavljam ti granicu koju moras preci sa yasuni z-om jer je vozim leovince sprinter,koji je slabiji od tt-a.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju