Tehnički kutak > Garaža

Runner sp50 from stračara

<< < (32/52) > >>

RunnerSukosan:
Ne boj se cekic je "taman" :laughing7:
Ni ja nisam znao razliku al ja sam kupio to prvo,ovo bmg je kopija malossi wingbela i to bi trebalo najbolje hladit. Ovo bgm kvacilo nije lose a ni stelanje nije neka znanstvena fantastika,super stvar je sto se federi skidaju lako.

dario007:
na serijali ce svako od tih kvacila biti dobro i puno bolje od ovog potrosenog kojeg imas...

ako se mozes rastegnuti najbolje je uzeti komplet zvono i stelajuci kuplung...

ovaj kuplung koji si stavio ima dva polozaja sa svakim setom oprugica,posto se neda u detalj podesiti ima ili skroz otpusteno ili skroz stegnuto,tako da sa ova dva seta se stela u rasponu od 4,500 do 7000 okretaja otprilike,uglavnom nikakva mudrolija...

a opet ako se nemres rastegnut,novi bgm kuplung kao serijski,oprugice imas,tako da to ubacis i gotovo...izbor je na tebi!

skoda90:
Ja mislim da ce past onaj bgm original kuplung i bgm zvono ono crveno.
A rastegnit mogu al nezelim se bas razbacivat s parama jer cu skuter prodavat a necu nikad moc izvuc neke pare a opet nevolim kad nesto nevalja  :toothy11:
Opet kazem bolje bi tako uzeo nego polovno i opet neznam nikad kakvo je dok nestigne a neda mi se navlacit s nekim danima.

dario007:
Ma da,uzmes novo i znas kaj imas...
Zvono si premjeri,ako je unutarnja mjera 107.2 ili vise onda je za zamjenu i naravno ako je poplavilo.
Ako nije plavo i u toleranciji je nema potrebe da ga mjenjas...

Bez obzira na kuplung morat ces remen pribliziti bolcni inace nista od dobrog starta...Dok ne narucis sajbice stavi deblju podlosku iza bolcne i siru bolcnu i vec ce biti bolje... ;D

skoda90:
Pa da novo je novo!
Budem bas sutra vidio te mjere zvona i kuplunga.
Zvono znam da nije plavo nigdje a vjerovatno je to prvo otkad je i skuter i ko zna koliko km ako je vjerovat kilometrazi na satu!
Narucit cu i te sajbice odma pa nek se nadju!sredit ce se to sve,kontam narucivat u srijedu pa ako bude srece mozda stigne u petak  :toothy11:
A sa sajbicama bi trebala biti ona original distanca izmedju kalote i zupcanika mikroremena ako sam dobro shvatio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju