Tehnički kutak > Garaža
Runner sp50 from stračara
Corector:
Dobro si ga poturpijao, al cudno mi je da taj remen toliko skace jer bendix je dosta udaljen, bas se vidi na 2. slici :icon_scratch:
Bitno da je prestalo, budes vidio kad vratis bolcnu od multivara.
Dax:
--- Citat: Corector - 21 Listopad, 2016, 22:03:52 ---Dobro si ga poturpijao, al cudno mi je da taj remen toliko skace jer bendix je dosta udaljen, bas se vidi na 2. slici :icon_scratch:
Bitno da je prestalo, budes vidio kad vratis bolcnu od multivara.
--- Kraj citata ---
I kod mene je tako,multi ga toliko digne da remen lize rubove multivara,znaci remen viri van i to dosta
Corector:
Inace u ovom slucaju remen izlazi izvan multivara, pa se onda mora zabiljeziti nazubljena fiksna remenica da se vidi pravo stanje. A na njoj ima jedna utisnuta oznaka (piagio logo PMN 01) nju kada trag remena precrta onda je to maksimum.
skoda90:
Sad je sve ok :dontknow: bar vise nema onaj zub na bendixu pa vise nece "kidat" remen!
Kad stavim bolcnu od mm jel onda obavezno ide ona deblja podloska iza zupcanika mikroremena?
Dax:
Kraca je od multivara,a duza od orginala,ako si stavio duzu bolcnu onda stavi i kracu orginal podlosku iza zupcanika
Koliko ti je tocno dugacka orginal bolcana,a koliko je multivarova,ako mozes izmjeri sublerom jednu i drugu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju