Tehnički kutak > Garaža
Runner sp50 from stračara
Dax:
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Listopad, 2016, 20:39:42 ---Ja sam bio okomito od tebe prvi na semaforu a ti u borbenom položaju proletio,nema šanse da bi me skužio po onoj magli,baš se čuje da je turpija i fino se vrti,probao sam te stić al kifla
--- Kraj citata ---
Hahaha care.......borbeni polozaj hahaha
Da bas sam doletio jer sam se malo guzvao i zaobilazio i onda opet po gasu.
Ajde budemo sad jedan dan onda kod citya na jednu ljutu dok jos nije jako zahladilo
TomoRI:
Ja nikad nisam probao s produživati bolcnu a multivaru ali sam imao odlične rezultate s njom. Također možeš probati na svoj setup multivar i bolcen od originalnog variomata ako imaš volje rastavljati. Meni je na serijali najbolje kombinacija bila multivar, novi serijski centralni i bijeli federi srednje nategnuti ili otpušteni na delti.
Kasnije na due+ i r1400 također multivar s originalnom bolcnom, ljubičasti centralni, plavi federi (najtvrđi iz pakiranja za deltu) u zadnjem položaju, skuter je u startu s lakoćom bacao na zadnji bez puno proklizavanja jedino je neko vrijeme vozio s originalnim zvonom koje je zapalio u roku 2-3 dana. :toothy11:
Dax:
--- Citat: TomoRI - 17 Listopad, 2016, 21:33:57 ---Ja nikad nisam probao s produživati bolcnu a multivaru ali sam imao odlične rezultate s njom. Također možeš probati na svoj setup multivar i bolcen od originalnog variomata ako imaš volje rastavljati. Meni je na serijali najbolje kombinacija bila multivar, novi serijski centralni i bijeli federi srednje nategnuti ili otpušteni na delti.
Kasnije na due+ i r1400 također multivar s originalnom bolcnom, ljubičasti centralni, plavi federi (najtvrđi iz pakiranja za deltu) u zadnjem položaju, skuter je u startu s lakoćom bacao na zadnji bez puno proklizavanja jedino je neko vrijeme vozio s originalnim zvonom koje je zapalio u roku 2-3 dana. :toothy11:
--- Kraj citata ---
Da to je sljedece sta kupujem,necu deltu jer sam je imao davno,serijala kuplung i uzet cu neko malo bolje zvono.Nekako mi se cini da je oboje pri kraju!
skoda90:
JA sam zaboravio napisat da mi je start bio los jer je curila mast iz polutki po zvonu :toothy11:
Ocito ili one gumice nevaljaju ili je bilo previse masti,bio sam sve pocistio i skinio "viskak" masti i za sad je bolje nego prije.
Mene brine jos to struganje remena po bendixu ???
aragonY:
--- Citat: skoda90 - 18 Listopad, 2016, 18:13:22 ---JA sam zaboravio napisat da mi je start bio los jer je curila mast iz polutki po zvonu :toothy11:
Ocito ili one gumice nevaljaju ili je bilo previse masti,bio sam sve pocistio i skinio "viskak" masti i za sad je bolje nego prije.
Mene brine jos to struganje remena po bendixu ???
--- Kraj citata ---
Dax ti oteo temu haha
I moj struže po deklu već više od 2k pa mu ništa, samo se slova izlizala..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju