Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta
dacerovs:
--- Citat: aragonY - 02 Studeni, 2016, 23:29:22 ---E još kad bi pale felge od roxa i da se mašina malo izbaci prema nazad onda bi to bila prava priča :icon_biggrin:
Inače performanse brutalne, svaka čast :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Imas ideu kak pomaknut masinu vise nazad??
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
aragonY:
Ovako nešto. Ali ima tu kemije jer će povećavanje međuosovinskog razmaka utjecati na ciklistiku samog motora. Ne znam, ne bih da sad ispadne da ti pljujem po radu, samo govorim svoje mišljenje. Meni ružno izgleda da rep strži iza mašine. Blatobran zanemarujem ali opet je rep više iza. Ja bih ili preradio rep ili pomjerio mašinu, ovako ga ne bih mogao gledati :icon_biggrin:
Edit: Samo što je ovo sa slike verzija bez selena. Bilo kako bilo, dalo bi se to odraditi kao nastavak na postojeći nosač mašine tako da seleni i dalje ostanu u igri jer ipak ne želiš voziti kočiju nego koliko toliko udoban skuter.
dacerovs:
Hahha a jbg, tak su ga konstruirali.
dario007:
Posto je Danijel zanemario forum,moram napisat da je ubacena lc getriba i da se krajnja vrti oko 93 gps-a.
Nabavljena je i obrtaljka,luna izvrti 10430 okretaja na krajnjoj.
Kroz ubrzanje se malo previse vrti pa cemo je za vikend malo smiriti tezim rolicama.
Isto tako luna je izvagana i tezi 81kg.
Evo link da pogledate kako se skuter ponasa i kako to ide trenutno.Frgic jos ima stare postavke i prijenos jos nije pipnut ali za vikend cemo se potruditi da se pozabavimo sa time.
Do citanja...
dacerovs:
Dario, da ja tebi prepustim temu :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju