Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta

<< < (10/43) > >>

dacerovs:
Mislim da tu dosta igra ulogu prijenos od Bete Ark, citao sam na par mjesta da imaju neku ludu getribu.
Ja oko getribe nista nisam dirao, sve je kako je i doslo u paketu, samo je stavljen novi pollini vario, 5gr role, iza stelajuci kuplung i zvono motoforce racing i tjt.

A zamisli da snimim video di ubrzavam pod brijeg hahah.
Vjerojatno cuka nebi mogla pratit brzinu motora.
Budem i to pa da vidimo to obrzanje  ;D

Sta se tice slika, po motoru se uvijek slaze pred vecer jer sam na poslu.
Vec i zena poludi kad odem sarafat po motoru, a onda kad dode dario007 nema kraja nikad.
Sad kad posarafim plastike i operem je lijepo, nabacit cu par slika.
Al ima tu jos planova, sta se i dizajna tice al to cemo vidjet, najvise bih volio undertail imat da se ne vide ona crijeva od goriva i rezervar.

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

ajlavsrku:
Iznenadila me luna ko metak je :) prijatelj je ima betu ark jos davno,stvarno je taj skuter isa ajme ajme,trophy 19 nardo i cak serijala prijenos je bia neko vrime i ubija je,ova luna ce bit pic pic cini mi se ;)

dario007:
Mi smo ono sve nove dijelove prakticki samo nabacili gore,kuplung skroz otpusten,rolice najteze koje smo imali,frgu ubacili 88 diznu,iglu na sredinu i seraf smjese na krug i pol,na kraju je ispalo da je medjuubrzanje i kuplung super pogodeno,to ima jos sitno nijansiranja,probat cemo 0,25 i 0,5 grama lakse rolice i mozda kuplung dotegnut malo iako i ovak nema zamjerke nikakve.Sa frgom cemo se jos malo poigrat i naci se vjerovatno na 82 dizni,po ljeti ce mozda trebat 80dizna.Mozda probamo i vecu lulicu da vidimo odnos potrosnja i performanse...sad smo na lulici 20mm.
Bit ce jos video ubrzanja kad motor dofuramo pod konac i probat cemo da se potrosnja vrti oko 4litre.
Ima tu jos igrarije i probavanja raznih kombinacija cak i sa paljenjem,anker ploca je razbusena i paljenje je trenutno oko 18-19 stupnjeva prije GMT,pa i tu jos ima mjesta za stupanj do dva pomicanja da bi se izvuklo nesto.

Corector:
Daj izvagaj lunu.
Getriba moze biti ac ili lc mina standard.oko 85 gpsa daje AC, a oko 92LC betriba na dr evu i tom setupu

dacerovs:
Beta Ark 50 ac i lc imaju 13/42 sekundar dok za primar ne znam.
Luna inace ima 74kg

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju