Općenito > Generalno o skuterima
Stara mašina na drugu ramu ili cijeli novi skuter?
aragonY:
--- Citat: RunnerSukosan - 27 Rujan, 2016, 21:50:22 ---Benelli je talijanskaa marka.. Ne kuzim kakve veze ima s kinezom?
--- Kraj citata ---
Noviji Benelli modeli furaju Chinarelli mašine..
A što se tiče teme, meni je ovo besmisleno jer mi liči na nekog klinca koji čeka da neko odluči umjesto njega hoće li pitati tatu da mu kupi novi ili da popravlja ovaj. Ako ti je dosadio prodaj nekom ko će znati šta uraditi s njega pa kupuj šta hoćeš..
Begara:
--- Citat: ---Noviji Benelli modeli furaju Chinarelli mašine..
A što se tiče teme, meni je ovo besmisleno jer mi liči na nekog klinca koji čeka da neko odluči umjesto njega hoće li pitati tatu da mu kupi novi ili da popravlja ovaj. Ako ti je dosadio prodaj nekom ko će znati šta uraditi s njega pa kupuj šta hoćeš..
--- Kraj citata ---
Ja lijepo pitam tu za savjet a ti nisi napisao ništa pametno i još me prozivaš "liči na nekog klinca". Ako nisi namjeravao dati neki pametni savjet i mišljenje nisi trebao ni odgovarati u temu.
Pitam ljude za savjet jer nisam imao nijedan drugi skuter i zanimaju me iskustva ostalih ljudi koji imaju ili su imali i vozili runnera,aeroxa,piaggi-a
RunnerSukosan:
Slazem se s aragonom.
Pa eto da ti odgovorim na pitanje mada ima 1000tema o tome.. Piaggio i gilera imaju piaggio masinu odlicna i pouzdana, a aerox minarelli za koju isto vrijedi. Sve ostalo moras sam odlucit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju