Općenito > Trgovine

Izrada kosuljice ili piksne

<< < (3/4) > >>

Tomi_ZG:
Ja sam siguran da će ta jeftilen piksa u tom brutalnom cvaji cvikat,nije da ih nisam vidio,jer nije isto ctx i cr

martin gpr:
Kupio sam i ja bio prosle godine cr 125 94g kao veli klip novi ali nevalja dihtung na glavi i tak i ja rastavim dole termo grupu a ono banana klip novi nema 5 sati svi brojevi i slova se vidli bez garezi a cilindar majko mila unutra je pixa bila i to tak se pojela da nisam mogel vjerovati cjeli prst ti je zapel kakav je bil zub 2mm razlika klip je imal lufta po cilindru i lupal da me sve bilo strah vozit se tak ali unatos tome motor je isel vise od pre jebeno probal sam yz125 jos i isto novi klipkao ali nije isel ni priblizno mojoj hondi i ljepo sam poravnal na vodobrosni glavu i cilindar novi dihtung i motor je na zub palil ali je ružilo u termogrupi  :toothy3: i onda sam se vozil jos 3 dana i prodal u kž i frajer se jos dan danas vozi tak i veli da od kad ga je kupil nije nist mjenjal jel on se u to nist ne kuzi

SF2 Freak:
Vi bi samo pinksnirali  :toothy10:

martin gpr:
Je a kaj drugo kad niko na vrijeme nece mjenjat klipove za 100e pa onda radije daju 300 dok pukne i zacvika  :icon_thumright: a rabljenih ispravnih nema cilindara ;D ali vidio sam da ima na e bayu pixa sa nikasil kosuljicom pa je onda ko novo jedino kaj je sama pixa 1000 kuna  :toothy9:

Tomi_ZG:
Bolje onda poslat u airsal,oni dovare/poprave riseve i zaliju novi nikasil

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju