Tehnički kutak > Tuning skutera
Phantom 50 - prijedlozi
RunnerSukosan:
Pa imas i hi-speed bez remena, a i polini bolje radi na minarelliju i bolje je kvalitete.
aragonY:
A možeš mi objasniti molim te razlog kupovine brand name ventilvara? :sad1:
RunnerSukosan:
--- Citat: corky19 - 16 Listopad, 2016, 13:24:52 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 16 Listopad, 2016, 12:58:25 ---Pa imas i hi-speed bez remena, a i polini bolje radi na minarelliju i bolje je kvalitete.
--- Kraj citata ---
Nema na Scooter Attacku i po čemu je to Polini "bolje kvalitete" od Malossija i "bolje radi" na Minarelliju ?
--- Kraj citata ---
http://www.scooter-attack.com/variator-polini-hi-speed-u241-670-39.html
Ja ne znam kako ti trazis al evo ti..
Bolja mu je zavrsna obrada,kanali,kalota,piksna itd.. Ja i frend smo na aeroksu testirali i bilo je nesto bolje ubrzanje i meduubrzanje.
Tomi_ZG:
Ne budi naivan polini lageri ne postoje,ko ni semerinzi,oni samo zakelje polini naljepnicu na kutiju i uzmu ovcama duple novce za istu stvar,ovo sa linka su ntn taiwan lageri koji su smeće,nazovi lageros i naruči koyo japan lagere i corteco semeringe,to ti je sve skupa 100kn
RunnerSukosan:
Setup ti je okej al na neke stvari bez veze pare bacas tipa hpc radilica, mogao si uzet obicnu motoforce za 60-80 eura,kuplung ako nije potrosen serijski ostavi i samo oprugice stavi i Dr.evo kit koji je 20€ jeftiniji cini mi se a isti vrag ko trophy. Al na kraju krajeva tvoje su pare. Semerinzi corteco ,a lezajevi koyo japan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju