Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
zip 50 4t, tuning par pitanja
lixtronic:
pozdrav, cura ima zipa 50 4t i pre spor joj je ali ga ne želi prodat jer joj je prirastao srcu... pa me zanima kako ga mogu ubrzat, opcija sa auspuhom i lakšim rolicama me ne zadovoljava jer su vec unutra lakše rolice i ide po satu 60 šta je malo i ne ubrzava nikako, koji kit se može ugradit a da ostane neki budget tuning, gledao sam kiteve one po 79 ccm, malo mi je skupo to, dali postoji opcija da se prebace cilindar klip i glava sa zipa 100 (koliko sam skužio oba bloka su hi-per) dal to paše ili treba neke prepravke radit, kako radilica to podnosi? ciljam na to da joj zip ide ko cvaja sa spuhom i uredno posloženim prijenosom... dali pašu na taj blok dijelovi sa kineza tipa variomat kit i slično ili je to kompletno drugačij blok? eto hrpa pitanja pa ko kako i šta zna neka piše, i da znam da je neisplativo i da je bolje kupit cvaju pa sređivat ali nije moj motor nisu moji novci pa ako ko ima kakvu KORISNU informaciju bio bih mu zahvalan :toothy9:
Corector:
Ako je bas prirastao srcu:
- trebao bi ici 70kmh kao serijala bez blokada
- odraditi swap na agregat 100-tke
- odraditi swap na 2T
- odraditi swap na BB, recimo AC sasvim zadovoljavajuci, a zahvalan do bola
Eto poslagano ti je od najslabijeg do najjaceg.
A ove kiteve od hiljadu kuna plus dodatna ulaganja zacas ti nadmase cijenu gotovih masina sa instalacijom, stelanja p materine i na kraju se sve raspadne zaboravi, to je proslost.
Ajde da je baotian, pa za 150kn kupis kit.
anabellas:
svaki tuning te masine je uzaludan
ili masina od 100tke ili kupit 2t skuter
Corector:
Prirastao joj je srcu, tako da nema kupovine drugog sto je prakticki najlakse i najbezolnije. :icon_biggrin:
Nek ga kupi u istoj boji i dobro :dontknow:
anabellas:
--- Citat: Corector - 17 Rujan, 2016, 22:48:08 ---Prirastao joj je srcu, tako da nema kupovine drugog sto je prakticki najlakse i najbezolnije. :icon_biggrin:
Nek ga kupi u istoj boji i dobro :dontknow:
--- Kraj citata ---
hh
a i sta ce curi jaci i to im je prejako :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju