Tehnički kutak > Tuning skutera

Baotian - Kit Airsal 80 cc

<< < (2/3) > >>

BATINA:
Sumnjam da bi se to meni dogodilo, motor ima tek 4500 km, gledo sam radilicu nista nema lufta.. Ako sa serijala klipom izdrzi preko 20 t km valjda moze ovako bar 9-10 ako sve stima sa radilicom.. kolko je tvoj imo km dok si kit stavljo ?

zvonkec92:
1900km je imo, nov motor, na 5600 se sve sjebalo. pose toga kupio novu radilicu i druge blokove, sve savrseno bez lufta bilo 2000km, i vec na 2200 radilica klapala vamo tamo, opet ista prica lezajevi na radilici osli i dosjed u kur*u. slago po treci put sve na novo i prodo ga na kraju za bagatelu. sve to odlazi od prejake kompresije.

BATINA:
Znaci ne isplati se to na baotianu, ili da kupim neki drugi motor isti takav komplet sa prenosom i zadnjim kotacem , na njega bacim kit i samo vratim svoju serijalu dok ovaj ode u 3 pm :headbang: ko da je problem zamijenit motor meni pola sata posla  :toothy9: Osobno sam se uvjerio da serijala motori rade i preko 25 t km ako se sve lijepo odrzava tako da on bude u pricuvi.

Za kolko para se moze nac tako nesta, motor sa deklom, prenosom i kotacem ?.. Auspuh bi iso Leo Vince 4t gore

aragonY:
Ne znam o kojem auspuhu pričaš ali kakav god da je, bacaš pare. Kupi kineski kit i vozi se, lično znam nekoliko kineza 4t koji su dosad prevalili oko 10 hiljada na tim kineskim kitovima a i prije toga po 3-4 na serijali.
Voziš batinu, pomiri se sa činjenicom da ne možeš letiti kao ostali..

zvonkec92:

--- Citat: aragonY - 21 Rujan, 2016, 00:58:18 ---pomiri se sa činjenicom da ne možeš letiti kao ostali..

--- Kraj citata ---
možeš, samo ne dugo  :laughing11: :laughing9:  ja si pripremam onu svoju devetku za regu pa ću se za početak sa serialom vozit :),  50cc sa A9 bregastom, naraku vario, pijađo kvačilo i neko sporcko zvono sa rupicama. Za poso savršeno, troši ko upaljać a s vremenom možda sjedne i kakav kit 90cc, i onako imam jedne na novo složene blokove sa svim novim na sebi u rezervi  :toothy10:

Ako misliš uzimat onaj orginal leovince za batinu ja rađe nebi, odvratan je, pod krivim kutem stoji i grana mu ide preko ventilatora. Imo sam ga ja davno prije i prodo jer mi sa serijskim išo puno bolje.

:puke:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju